La Casa De Papel'den İspanyolları Kızdıran Sürpriz Final!

Netflix'te yayımlanan tüm dünyayı ekran başına kilitleyen fenomen dizi final yaptı. Final bölümü İspanyol halkı tarafından büyük tepki topladı. Peki, La Casa De Papel finali nasıl oldu?

La Casa De Papel'den İspanyolları Kızdıran Sürpriz Final!

Netflix'te yayımlanan tüm dünyayı ekran başına kitleyen fenomen dizi final yaptı. Final bölümü İspanyol halkı tarafından büyük tepki topladı. Peki, La Casa De Papel finali nasıl oldu?


Dünyaca ünlü dizi film izleme platformu Netflix'te yayımlanan İspanyol yapımı La Casa de Papel'in final bölümündeki bir sahne, İspanyol halkının tepkisine yol açtı.


La Casa de Papel'in son bölümünde yer verilen Profesör Sergio Marquina, Lizbon Raquel Murillo ve Müfettiş Luis Tamayo arasındaki pazarlık İspanyol izleyicisinin hoşuna gitmedi. Sahnenin ulusal değerleri aşağıladığı ve halkı küçük düşürdüğü söylendi. 
İspanyol vatandaşlarının sinsiliğne dikkat çeken diziye izleyicilerden 'Ulusal değerlerimizi aşağılıyorlar, Netflix'e dava açılmalı' tepkisi yükseldi.

Dizinin finalinde İspanya ulusal rezervi soyuldu. İspanya devleti iflas etti. Tamayo da ülkenin batışını engellemek için Profesör ile anlaşmak zorunda kaldı. Ulusal rezerv pirinç altınlarla değiştirildi ve bu şekilde hırsızlar ile devlet arasında bir anlaşmaya varılmış oldu. 

Tepkiler sebep olan sahnede şu cümleler geçiyor:
“Hiçbir şey bırakmamışlar. Tüm ulusal rezervi almışlar, bu ne demek biliyor musunuz? Ulusal rezerv bir ülkenin kredisidir, ödeme gücüdür, teminatıdır anladınız mı?"
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER