MasterChef Türkiye’den Bu Hafta Kim Elendi? MasterChef Hayallerine Veda Eden İsim Kim?

MasterChef Türkiye'de pazar akşamı büyük eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giren Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem hayallerine veda etmenin korkusunu yaşadı. MasterChef'te en son kim elendi?

MasterChef Türkiye’den Bu Hafta Kim Elendi? MasterChef Hayallerine Veda Eden İsim Kim?

28 Kasım 2021 gecesi MasterChef Türkiye’den kim elendi? Pazar akşamı milyonları ekrana kitleyen MasterChef Türkiye’de hayallerine kim veda etti? 

MasterChef Türkiye'de pazar akşamı büyük eleme heyecanı yaşandı.  Eleme potasına giren Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem hayallerine veda etmenin korkusunu yaşadı. MasterChef'te en son kim elendi? 
Eleme potasında kalan son üç isim belli oldu. Jüri sona kalan isimler arasından bir ismin daha eleme potasından kurtulmasına kararlaştırdı. İşte yaşananlar... 

28 Kasım Pazar akşamı MasterChef Türkiye'de eleme heycanı vardı. Öncelikle Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem'in arasından üç tane yarışmacı potadan kurtuldu. Sona kalan isimler arasında eleme potası heyecanı giderek arttı. Peki, MasterChef'te kim elendi? 

MasterChef'te kim elendi? 

MasterChef Türkiye'de  eleme potasında yer alan Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem son bölümde ana tema ürünü pancar ve en başarılı tabağı çıkaran ilk isim potadan kurtuldu.  

Potadan ilk kurtulan isim Mert  

Eleme gecesinin en başarılı tabağını açıklayan Somer Şef, Mert potadan kurtulduğunu müjdeledi. En başarılı tabağı çıkaran Mert, potadan kurtulan ilk isim oldu.  
Eleme heyecanını yaşayan ve potadan ilk çıkan isim olan Mert, ''Mutluyum, geldiğim günden beri yapmaya çalıştığım şeyi şimdi başardım.'' dedi. Eleme potasından kurtulan ikinci isim Hasan, üçüncü isim ise Görkem oldu.

Eleme heyecanı yaşayacak üç isim belli oldu 

Araz, Safanur ve Pelin arasından birisi MasterChef Türkiye hayallerine veda etti.  
Yarışmadan elenen isim belli oldu. Son etapta zorlu mücadele veren Safanur, Pelin ve Araz arasından bir kişi bu mücadeleyi birincilikle tamamladı. Gecenin kazanını hamuru yaparken zorlandığınızı söyleyen Safanur oldu. Safanur, ''Zorlandım, kendimle zorlandım. Rakiplerimden yana değil.'' diye konuştu. 

Pelin hayallerine veda etti 

Son oyunda Danilo Şef'in vermiş olduğu Şef tabağını en az başarılı yapan isim ise Pelin oldu. Pelin MasterChef Türkiye hayallerine veda etti. Veda Konuşmasını yapan Pelin, ''Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hayatımı durdurdum da geldim. Çok hareketli bir hayatım vardı. Böyle bir hayattan buraya gelmek kendimi sınamak için çok büyük bir yerdi. Her gün savaştım. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Tekniksel hiçbir şey bilmiyordum. İçimden gelenleri yapıyordum. Buraya kadar gelmek benim için gurur. Buradan çıktıktan sonra kursa gidip eğitim alacağım ve devam edeceğim. İleride beni gördüğünüzde umarım sizi de gururlandırmış olurum.'' dedi.  

MasterChef Türkiye'de yaşananları sitemizden takip edebilirsiniz. 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER