​​​​​​​Okulistik Sınav Sonuçları Açıklandı mı?  Okulistik Nedir?

​​​​​​​İnternet üzerinden eğitim öğretim sunan Okulistik, ilkokuldan ortaokul son sınıfa kadar olan öğrencilere dönem dönem deneme sınavı gerçekleştirmekte. 

​​​​​​​Okulistik Sınav Sonuçları Açıklandı mı?  Okulistik Nedir?

İnternet üzerinden eğitim öğretim sunan Okulistik, ilkokuldan ortaokul son sınıfa kadar olan öğrencilere dönem dönem deneme sınavı gerçekleştirmekte. 


Öğrenciler ve veliler deneme sınavı sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 


Okulistik Nedir?
Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.
Okulistik’te Türçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur. Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye’deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir.
Okulistik sınav takvimi için https://www.okulistik.com/anasayfa/sinav-takvimi.html linkine giriş yapabilirsiniz. 


Sınav sonuçları için öğrenci olarak Okulistik kişisel sayfanıza giriş yaptığınızda sol taraftaki menüde yer alan '''Ölçme ve Değerlendirme''' butonuna tıklayarak, sonuçlarına ulaşmak istediğiniz sınavı seçip ilgili sınavın sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Diba
Diba - 2 yıl Önce

Esila incecik
Esila incecik - 1 yıl Önce

SIRADAKİ HABER