Rezzan Kiraz 2021 Aralık Ayı Boğa Burcu Yorumu

Astroloji severlerin sıkı sıkıya takip ettiği Rezzan Kiraz, 2021 Aralık ayı Boğa burcu yorumu nedir? Boğa burcunu yıl sonunda neler bekliyor.  Rezzan Kiraz'ın yorumuyla 2021 yılında Boğa burçları ne yaşadı ve yılın son ayında ne olacak?

Rezzan Kiraz  2021 Aralık Ayı Boğa Burcu Yorumu

Astroloji severlerin sıkı sıkıya takip ettiği Rezzan Kiraz, 2021 Aralık ayı Boğa burcu yorumu nedir? Boğa burcunu yıl sonunda neler bekliyor. 


Rezzan Kiraz'ın yorumuyla 2021 yılında Boğa burçları ne yaşadı ve yılın son ayında ne olacak?
T

oprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Boğa için 2021 burç yorumu bu yıl için çok fazla çalışmaları nedeniyle kendilerini strese sokmamalarını öneriyor. Onların zamanı yılın ikinci yarısında gelecek. Venüs gezegeni tarafından yönetilen bu burca mensup olarak doğan insanlar genellikle sorumlu ve güvenilirdir. Bu olumlu niteliklerin avantajını elde etmekten korkmayın. Özellikle insan ilişkileri sözkonusu olduğunda gezegenlerin elverişli pozisyonları sayesinde çok başarılı olacaksınız.
2021 yılı başından itibaren Boğa’nın yoluna ufak tefek engeller çıkacak. Kariyeriniz durgunlaşıyor ve harekete geçip geçmemeyi düşünüyorsunuz. Bu ikilemi çözmeden önce ulaşılmaz ve kapalı görünebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizi bir kenara itmemelisiniz. Burç yorumunuza göre bu dönemde ilişkilere ve kişisel gelişime daha çok odaklanmalısınız ve kariyerinizle ilgili olarak tarafsızlığı tercih etmeli ve beklemelisiniz. Merak etmeyin “hiçbir şey yapmayan yanlış olamaz” derler. Ayrıca çevrenizde görünebilecek hilekarlardan sakının. Kötü insanlar huzursuzluğunuzdan yararlanmaya çalışabilirler.

Yeni yıla giriş bu burçta doğanlara aile içinde küçük sorunlar getirecektir. Geçtiğimiz ayları çok aktif şekilde geçirdiniz, ama artık çok fazla enerjiniz ve küçük işlerle ilgilenecek zamanınız yok. Ev halkından bazı kişiler böyle bir davranıştan rahatsız olabilir. Temmuz’da dürüst konuşmalarla anlaşmazlıkların önüne geçebilirsiniz. Boğa bir uzlaşmayı bekleyebilir, bu çok tatlı olacak.

Boğalar en çok 2021 yılının sonbaharında başarıya ulaşacaklar. Bu dönemde yıldızlar istikrarlı bir konumda olacaklar böylece tüm alanlarda başarı yaşayacaksınız. İlişkiler özellikle de uzun vadeli olanlar bazı küçük sorunlar ortaya çıkmış olsa bile, çok yoğun olacak. Bekarlar için potansiyel partnerler ile temas kurmak çok kolay olacak ve ruh eşinizle bile buluşacak olma şansını yakalayacaksınız. Bununla birlikte aşık olma durumu kaçınılmazdır. Burç yorumlarına göre kariyerinizle ilgili olarak nihayet bir ödül kazanacaksınız. Çok sağlıklı olacaksınız; tüm hastalıklar sizden uzak olacak.

Aralık Ayı Boğa Burcu 

2021 yılı sonunda iş yerinde ödül bekleyebileceğiniz en çalışkan döneminizde tekrar kariyeriniz üzerinde duracaksınız. Boğaların iş yerindeki ilişkileri çok cana yakındır ve yaklaşan tatiller için sabırsızlanabilirsiniz. Dinlenmeyi de unutmayın ve mesela enerjinizi toplamak için aktif bir kış tatilinin tadını çıkarın.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER