Savaşçı Neden Yok? Savaşçı Neden Bitti?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı neden final yaptı? Savaşçı neden bitti? Savaşçı dizisi tekrardan başlar mı? Tüm detaylar haberimizde...

Savaşçı Neden Yok? Savaşçı Neden Bitti?

Geçtiğimiz yıl FOX TV ekranlarının popüler dizisi Savaşçı final yapmıştı. Uzun süre boyunca FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Türk askerini konu alan Savaşçı dizisinin neden bittiği akıllarda soru işareti oluşturdu. Peki Savaşçı dizisi neden bitti? Savaşçı neden yok? Savaşçı'nın tekrarları nerede yayımlanıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Savaşçı dizisi, 109.bölümüyle geçtiğimiz yıl ekranlara veda etti. Savaşçı dizisi yaklaşık 5 sezon OX TV ekranlarında her Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyordu. Ancak fenomen dizide artık sona gelindi ve final kararı alındı. Savaşçı dizisinin son dönemde yaşanan reyting kayıpları nedeniyle final yapma kararı aldığı tahmin ediliyor.

Savaşçı Final Bölümünde Neler Oldu?

Kılıç Timi, Şiyar'ı yakalıyor ve etkisiz hale getiriyor. Ancak herkesin gözü kulağı Astsubay İlyas'tadır. İlyas Karaca'nın kalbi durur! Gökçen Hemşire her şeyi görür, Ayça'ya ne diyeceğini kara kara düşünür. Tam bu esnada hastaneye gelen ziyaretçi herkesi şaşkına çevirir.

Kopuz Albay, Çakal ve Artin'in kaçışını engellemek için yeni planını uygulamaya alır! İkiliyi kapana kıstırırlar. Bölücü örgütten destek almak isteyen ikili, Kopuz Albay'ın planına yani tuzağına çekilir. Kopuz Albay, Kılıç Timi'ni bu ikiliye karşı görevlendirir. Ancak Çakal ve Artin de kolay lokma olmadıklarını göstermek isterler. Kılıç Timi her şeye rağmen bu ikilinin işini bitirecektir.

Savaşçı'nın tüm bölümlerini dizinin YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER