Telefon Çalarken Flash Işık Yansın Özelliği Nasıl Açılır?

Akıllı cep telefonlar artık birbirinden farklı özellikler barındırıyor. Kullanıcıların beğenisine sunulan özelliklerden biri ise flash ışığı bildirimi. Peki, bu özelliği kullanmak için hangi işlemleri yapmak gerekiyor? Ayrıntılar haberimizde...

Telefon Çalarken Flash Işık Yansın Özelliği Nasıl Açılır?

Asıl görevi kameranın ışıksız ortamda fotoğraf ve video çekmesine olanak sağlamak olan flash ışığın bunun dışında artık arama bildirimi olarak da kullanıldığını biliyoruz. Telefonumuz çaldığında ya da mesaj geldiğinde bu şekilde flash bildirim özelliğini kullanarak telefonunun ışığının yanıp sönmesini sağlayabiliyorsunuz. İlk etapta sadece belli başlı akıllı telefon markalarının sunduğu özelliklerden biri olan bilinen flash ışık bildirimi özellikle telefonunuz sessizde ise oldukça işe yarayabiliyor. Peki, bu işlem için hangi uygulama kullanılmalı?

Arama Gelince Telefonun Kamera Flaşı Yansın

-Bu işlem için öncelikle resmi uygulama mağazanızdan Flash Alerts 2 adlı uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Söz konusu uygulama sayesinde arama geldiğinde rahatlıkla telefonunuzun bildirim ışığının da yanmasını sağlayabiliyorsunuz. Bunun için öncelikle uygulamayı belirtilen şekilde yüklemeniz gerekiyor. Uygulamayı yükledikten sonra ise uygulama içerisinden belli başlı ayarları yapmanız gerekiyor.

-Telefonunuza arama geldiğinde flash ışığım yansın diyorsanız bu durumda Flash Alerts 2 uygulamasını açmalı ve en üst kısımda yer alan Flash Alerts 2 yazının yanındaki çubuğu sağa çekip açık konuma getirmelisiniz. Bu sayede özelliği açmış olacaksınız. Bunun dışında alt kısımda yer alan ayarlar üzerinden de arama geldiğinde mesaj geldiğinde kısacası ışığın hangi durumlarda yanıp yanmayacağı ayarlarını da yapmanız mümkün. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER