Telefon Dökümanı Nasıl Çıkarılır?

Mobil telefon ve internet kullanıcılarının merak ettiği telefon dökümanı nasıl çıkarılır, telefon görüşmeleri nasıl bulunur, arama kayıtları ne kadar süre saklanır gibi soruların cevaplarını sizin için cevapladık. İşte tüm detaylar…

Telefon Dökümanı Nasıl Çıkarılır?

Mobil telefon ve internet kullanıcılarının sıklıkla merak ettiği telefon dökümanı nasıl çıkarılır, telefon görüşmeleri nasıl bulunur, arama kayıtları ne kadar süre saklanır gibi soruları yanıtladık. Haberimizdeki işlemleri yapabilmek için kullanıcının operatör ile iletişime geçmesi ve o operatöre özel şifre kullanması gerekir. İşte telefon dökümanı nasıl çıkartılır sorusunun cevabı.

Telefon Dökümanı Nasıl Çıkartılır?

-Bu yöntemlerden bir tanesi kullanılan operatörün müşteri hizmetlerini arayarak bunu mail yoluyla talep etmektir. Buna her zaman yanıt alamayabilirsiniz fakat genellikle müşteri hizmetlerinde size yardımcı olunacaktır.

-Diğer bir yöntem internetten ilgili operatörün online işlemler sayfasına ulaşarak, telefona ait şifre ile giriş yaptıktan sonra arama geçmişi bölümünden özel bir dönem seçilmesi sonucu arama geçmişine ulaşmaktır.

-Üçüncü ve en net bilgi alabileceğiniz yöntem ise yine kullanılan operatöre ait yetkili bayiye giderek telefon dökümanı talebinde bulunmaktır. Onlar size daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

Tüm yapılacak bu işlemleri hattın sadece yasal sahibi yapabilmektedir. Müşteri hizmetlerinde istenecek kişisel bilgiler de yetkili bayideki işlemler sırasında istenecek kimlik de sadece hattın sahibinin sahip olduğu bilgiler veya nesnelerdir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevilay
Sevilay - 6 ay Önce

Ayşe Kazdal
Ayşe Kazdal - 4 ay Önce

Ayşe Kazdal
Ayşe Kazdal - 4 ay Önce

Bilgilerin tarafıma aktarılması

Burcu
Burcu - 2 ay Önce

Hattımın dökümanını istiyorum

Ömer.avsar
Ömer.avsar - 4 ay Önce

Telefon. Dukumanl

Ömer.avsar
Ömer.avsar - 4 ay Önce

Telefon. Dukumanl

Ömer.avsar
Ömer.avsar - 4 ay Önce

Telefon. Dukumanl.sitiyorom

Nuray kozkıran
Nuray kozkıran - 4 ay Önce


SIRADAKİ HABER