Trendyol'da Nasıl Satış Yapılır? Mağaza Nasıl Açılır? 

Son zamanlarda değişen alışveriş alışkanlıkları nedeniyle üreticiler ve esnaflar artık online pazaryerlerine yöneldi. Online pazaryeri dediğimiz zaman akla gelen ilk isim Trendyol oluyor.

Trendyol'da Nasıl Satış Yapılır? Mağaza Nasıl Açılır? 

Son zamanlarda değişen alışveriş alışkanlıkları nedeniyle üreticiler ve esnaflar artık online pazaryerlerine yöneldi. Online pazaryeri dediğimiz zaman akla gelen ilk isim Trendyol oluyor.  

Onlarca kişinin severek kullandığı online pazar yerinde nasıl satış yapılabiliceği ise esanfın merak konusu oldu. Trendyol'da mağaza açılır? Trendyol'da satış yapmak için ne yapmak gerekir? sorularının cevapları haberimizde...


Şayet bir şirketiniz varsa ve işlerinizi geliştirmek, satışlarınızı hızlandırmak niyetindeyseniz online pazaryerleri tam size göre. Ürünlerinizi online pazaryerlerinde satışa sunarak bulunduğunuz şehirden hatta ülkeden bile uzağa gönderebilirsiniz. Online alışverişin son zamanlarda markası olan

Trendyol'da mağaza nasıl açılır?

Trendyol'da mağaza açmanız için ilk önce bir şirketinizin olması gerekiyor. Trendyol sizlerden ürün satın alarak kendi markasıyla satış yaptığı gibi ayrıca sizinde kendi mağazanızı açmanıza olanak sağlar. 

Trendyol'da nasıl mağaza açılır?

Trendyol’da satış yapmaya başlamınız için mağaza açmak için başvuru yapmanız gerekir. Trendyol’un şartları gereği mağaza açmadan içeride satış gerçekleştiremezsiniz.

Öncelikle Trendyol’da mağaza açabilmeniz için bir şirketinizin olması gerekmektedir. Resmi bir şirketiniz yoksa Trendyol’da mağaza açamaz ve satış yapamazsınız. Bu nedenle başvuru esnasında şirketinizle ilgili bilgileri vermeniz gerekir.
Trendyol’un web sitesi üzerinde “Satış Başvurusu” bölümüne tıklayıp “Satışa Başla” butonuna bastığınızda başvuru sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfa içerisinde sizden istenen bilgileri doldurup mağaza açma talebinde bulunabilirsiniz. Eğer ki başvurunuz olumlu sonuçlanırsa başvuru formu esnasında paylaştığınız iletişim bilgileri üzerinden mağazanızın durumu hakkında bilgilendirileceksiniz.

Trendyol’da mağaza açmak için gerekli belgeler nelerdir?

Trendyol platformunda onaylı mağaza açabilmek için bazı belgeleri hazırlayıp teslim etmeniz gerekmektedir. Bu belgeler şu şekildedir;

Ad soyad
Şirket türü
Şirket ticaret ünvanı
Ticari sicil numarası
Vergi kimlik numarası
E-posta
Cep telefonu numarası
E-ticaret sitenizin ve diğer online sanal pazar yerlerindeki mağazalarızın linki
Satış yapılacak kategori
Vergi levhası
İmza sirküleri
Ticaret Sicili Gazetesi
Faaliyet belgesi

Trendyol mağazası ne kadar süre içerisinde açılır?

Başvuru süreci içerisinde sizden istenen evrakların tamamını hazırladıktan sonra onay sürecine geçiş evresi başlar. Bu onay durumu başvurudan başvuruya göre değişiklik göstermektedir. Başvuru işleminden sonra eğer ki durumunuz onaylanmışsa bıraktığınız iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilerek mağazanın açılış süresiyle ilgili bilgilendirilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER