Turkcell'de Kendi Numaranızı Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Numarasını unutan ya da yeni hat alan çoğu Turkcell kullanıcısı kendi numarasını öğrenmeye çalışıyor. Peki, Turkcell'de kendi numaranızı nasıl öğrenebilirsiniz? Ayrıntılar haberimizde..

Turkcell'de Kendi Numaranızı Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Türkiye'nin en fazla tercih edilen operatörlerinden biri olan Turkcell'de çoğu kullanıcı hattını yeni aldığı için ya da telefon numarasını unuttuğu için kendi telefon numarasını öğrenmeye çalışıyor. Peki,Turkcell'de kendi numaranızı nasıl öğrenebilirsiniz? Ayrıntılar haberimizde..

Turkcell'de Kendi Numaranızı Öğrenin

Turkcell.com.tr üst menüde yer alan “Hesabım” sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilir, sol kısımda yer alan “Ayarlar” ve “Ana İletişim Hattı” bölümünden tüm hatlarınızla ilgili bilgi alabilir ve ayarlarını kontrol edebilirsiniz. ​Data hattınızın numarasını öğrenmek için tıklayınız.​
Diğer bir yöntem ise hattımı üzerinden *101# tuşlarına basınız ve daha sonra arama tuşuna basınız. Bu işlemden sonra ise kısa bir sorgulama işlemi yapacaktır. Bu sorgulamadan sonra karşımıza bir uyarı şeklinde numaramız gelecektir.
Tabi bu durumları bilmiyorsanız eski yöntem ile yanınızda bulunan bir arkadaşınızı arayarak kendi numaranızı öğrenebilir ve bu durumdan böyle kurtulmuş olabilirsiniz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER