Turkcell Sarı Puan Nedir? Turkcell Sarı Puan Ne İşe Yarar?

Turkcell'in dağıttığı sarı puanların ne olduğunu öğrenmeden önce Turkcell Sarı Kutu'nun ne olduğunu öğrenmek gerekir. Peki Turcell Sarı Kutu nedir? Turkcell Sarı Puan nasıl kazanılır? Turkcell Sarı Kutu ve sarı puanlar hakkındaki tüm detayları  sizler için derledik...

Turkcell Sarı Puan Nedir? Turkcell Sarı Puan Ne İşe Yarar?

Turkcell Sarı Kutu, Turkcell operatörünün her ay kontör yüklemenize ve ya Turkcell’de geçirdiğiniz her güne karşılık olarak aylık belirli  puanlar verdiği ve puanları biriktirerek birbirinden iyi kampanyalara katılınabilen ve ücretsi servislerden faydalanılabilen bir üyeliktir.

Turkcell Sarı Kutuya Nasıl Üye Olunur?

Turkcell kullanıcıları iser Turkcell mobil uygulamasından 'sarı kutu' isimli putona tıklayarak, ister da SARIKUTU yazıp 2222‘ye ücretsiz kısa mesaj göndererek üyelik oluşturabilir.

Tukcell Sarı Puan Nedir?

Turkcell Sarı Puan, Turkcell Sarı Kutu'ya üye olan operatör kullanıcılarının topladığı puana denir.

Turkcel Sarı Puan Nasıl Kazanılır?

Turkcell Sarı Kutu'ya üye olan Turcell kullanıcıları yükleme yaptıkları her ay otomatik olarak 300 sarı puan kazanır. Öte yandan Lifebox uygulamasını indirip 1 dosya yüklendiğinde , Bip uygulaması yükleyip birkaç mesaj atınca 500’er puan kazanılır.

Turkcell Sarı Puan Nasıl Gözükür?

Turkcell sarı puanlara, Turkcell Hesabım uygulamasından ya da SARI PUAN yazıp 2222‘ye ücretsiz mesaj göndererek ulaşılabilir.

Turkcell Sarı Puanlarla Neler Yapılır?

Biriktirilen Turkcell Sarı Puanlar ile internet , dakika , sms gibi servislerden yararlanılır. Öte yandan kampanya, bazı telefon ve ya tabletlerde 100-200 vb. Tl’lik indirim kuponlarını dağıtıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER