46 kiloya düşen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Magazin programı sunuculuğu yapan Seren Serengil, sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.Instagram hesabından açıklama yapan Serengil, “Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin, sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi.

46 kiloya düşen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Magazin programı sunuculuğu yapan Seren Serengil, sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.

Instagram hesabından açıklama yapan Serengil, “Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin, sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya düştüm” dedi.

Seren Serengil

Serengil sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş… Maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi.”

“46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum… Geri dönüşüm ameliyatına vücut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vücut. Bunun kararı için salı günü tekrar tetkiklerim yapılacak.”

“Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir süreç ama öte yandan da olmasam yaza çıkmazmışım… Dualarınızla yine bunu da atlatacağım… İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım İnşallah…”

4 YIL ÖNCE AMELİYAT OLDU

Seren Serengil 4 yıl önce hayalindeki kiloya kavuşmak için mide küçültme ameliyatı olup 25 kilo vermişti. O dönemde Serengil’in ameliyat olma kriterlerine uyup uymadığı tartışma konusu olmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER