ABD bu ilişkiyi konuşuyor: Kim’e aşıktı… Kourtney’le sevgili oldu

ABD magazin dünyası sürpriz bir aşk haberiyle çalkalanıyor.

ABD bu ilişkiyi konuşuyor: Kim’e aşıktı… Kourtney’le sevgili oldu

ABD magazin dünyası sürpriz bir aşk haberiyle çalkalanıyor. Uzun süredir yakın arkadaş oldukları bilinen Blink-182 grubunun davulcusu Travis Barker ile Kourtney Kardashian’ın ilişki yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Son olarak Palm Springs’te hafta sonu kaçamağı yaptıkları öğrenilen ikiliye yakın bir kaynak People dergisine konuştu. İsmini vermeyen kaynak, Kardashian ve Barker’ın yaklaşık 1-2 aydır beraber olduğunu söyledi.

Travis Barker.

Gündeme bomba gibi düşen bu haber, 45 yaşındaki Barker’ın geçmişteki sözlerini akıllara getirdi. 2015’te Us Weekly’ye röportaj veren Barker, 41 yaşındaki Kourtney’nin kardeşi Kim Kardashian’a olan ‘platonik aşık’ derecesindeki ilgisinden bahsetmişti.

Kourtney Kardashian.

Paris Hilton’la sevgili olduğu dönemde gözlerini Kim’den alamadığını söyleyen Barker, “Paris’le birlikte olmaktan keyif alıyordum. Ancak ben kıvrımlı kadınları severim. Kim göz alıcıydı ve gözlerimi ondan alamıyordum” dedi. Bu ilginin flörtten ileriye gitmediğini belirten Barker, Hilton’a saygısızlık etmek istemediğini söyledi.

Barker’ın Shanna Moakler’la olan evliliğinden iki, Kardashian’ın ise Scott Disick’le olan beraberliğinden üç çocuğu bulunuyor.

İlginizi Çekebilir'Keeping Up with the Kardashians' programı 14 yılın ardından sona eriyor'Keeping Up with the Kardashians' programı 14 yılın ardından sona eriyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER