Acun Ilıcalı: Bana posta koyan birincil yarışmacı

Survivor ödül oyununda gönüllüler takımından Survivor Berkan, ünlüler takımından Survivor Yunus Emre'yle karşı karşıya geldi.

Acun Ilıcalı: Bana posta koyan birincil yarışmacı

Survivor ödül oyununda gönüllüler takımından Survivor Berkan, ünlüler takımından Survivor Yunus Emre'yle karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımından Survivor Berkan - Ünlüler takımından Survivor Yunus Emre'nin mücadelesi Survivor 2020'de coşku doymuş anlar yaşattı. Survivor Berkan oyunu kazanarak takımına rakam kazandırdı. Survivor Berkan oyun sonrası sevincini yaşarken İspanyolca'da "gürültüsüz" çağrıda bulunmak olan "tranquilo" kelimesini kullandı.

Survivor 2020 son bölümde inanılmaz heyecanlı bir ödül oyunu oynandı. Oyunu şampiyon takımın alacağı harikulade ödüller yarışmacıları daha da hırslandırdı.

Oyunda skor 9-8'e geldi, Ünlüler öndeydi. Bu sırada Berkan ile Yunus Emre parkura çıktı. Gönüllüler için bu tamamlanmış mı devam mı maçı haline geldi. Bu durum ise iki yarışmacının üstünde de harika bir baskı oluşturuyordu. Parkuru birlikte geçen iki yarışmacıdan atışlarda daha başarılı olan Berkan oldu.

Survivor Berkan, sayıyı alarak takımının umutlarını bayrak yarışına taşıdı. Oyun sonrasında Berkan “Baba tranquilo ağırbaşlı” diye bağırdı.

Acun Ilıcalı, Berkan'dan tranquilo'nun anlamını sordu. Berkan'ın soruya verdiği yanıt ise Acun Ilıcalı'yı güldürdü. Tranquilo, İspanyolca bir kelime olup Türkçesi “ağırbaşlı” demektir.

ACUN O ANLARI PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı, o anların videosunu kişisel sosyal medya hesabından da paylaştı. Ilıcalı, o görüntüleri “Bana posta koyan ilk yarışan” notuyla paylaştı.

İşte, Acun Ilıcalının o paylaşımı;

 

Son güncelleme: 11:24 - 19.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER