Acun Ilıcalı, Survivor finalinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’ya teşekkür etti

Cemal Can'ın zaferi ile sonuçlanan Survivor 2020 finalinde emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da unutmadı.

Acun Ilıcalı, Survivor finalinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’ya teşekkür etti

Cemal Can'ın zaferi ile sonuçlanan Survivor 2020 finalinde emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı da unutmadı. "Çağla hanıma da teşekkür ediyorum" diyen Ilıcalı'ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya da gülümseyerek yanıt verdi.

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, aylarca Dominik’teki Survivor çekimlerinde birlikte bulunmuşlardı. İkili geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a geri dönmüşlerdi. Zaman zaman sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile birlikte fotoğraflarını paylaşan Ayça Çağla Altunkaya, Survivor finalini de Galataport’tan izledi.

ACUN’U GÜLÜMSEYEREK SELAMLADI

Acun Ilıcalı’nun büyük kızı Banu Ilıcalı ile yan yana oturan Ayça Çağla Altunkaya final heyecanını yaşadı. Survivor’da emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Acun Ilıcalı, kızı Banu ile sevgilisi Ayça Çağla’yı da unutmadı. Ilıcalı, canlı yayında Ayça Çağla Altunkaya’ya teşekkür etti. Altunkaya ise Acun’u gülümseyerek selamladı.

Son güncelleme: 09:09 - 15.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER