Adem Büyük’ün eşinden çakarlı sirenli İstanbul turu

Türkiye’de Beşiktaş, Galatarasay, Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giyen, son olarak da Yeni Malatyaspor forması altında top koşturan milli futbolcu Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük, İstanbul’da yasak olmasına rağmen hem emniyet şeridinden ilerledi hem de aracına çakar ve sire.

Adem Büyük’ün eşinden çakarlı sirenli İstanbul turu

Türkiye’de Beşiktaş, Galatarasay, Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giyen, son olarak da Yeni Malatyaspor forması altında top koşturan milli futbolcu Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük, İstanbul’da yasak olmasına rağmen hem emniyet şeridinden ilerledi hem de aracına çakar ve siren taktı. Merve Büyük’ün İstanbul turu, büyük tepki topladı.

“ANNE BİZ POLİS MİYİZ” SORUSUNA “EVET” YANITI

Karayolları trafiğinde yasak olmasına rağmen kendisini ayrıcalıklı ilan ederek trafiğe çıkan Büyük, sık sık sirene basarak emniyet şeridinden ilerledi. Arka koltukta oturan oğlunun “Anne biz polis miyiz?” sorusuna ise “Evet” yanıtı veren Büyük’ün eğlendiği o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Merve Büyük gelen tepkilerin ardından ise gönderiyi silmek zorunda kaldı.

EŞİNİN GOL ATMASINDAN SONRA GELEN ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

Merve Büyük, eşi Adem Büyük’ün şampiyonluk maçında eski takımı Galatasaray’ın ağlarını sarsmasının ardından sosyal medya hesabından aldıkları eleştirilere yanıt vermişti. Büyük, “Galatasaray’ın şampiyonluğu kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü duyuyorum. Ama eşim şu anda Malatyaspor’un formasını terletiyor ve gol attı. Onunla gurur duyuyorum, çünkü doğru olanı yaptı. Ekmek yediği yer için mücadele ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

ÇAKARLI ARAÇ TEM OTOYOLU ÜZERİNDE DURDURULDU

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen ekipler aracı tespit etti.

Araç Gaziosmanpaşa TEM yolu üzerinde durduruldu. Durdurulan araç sürücüsünün çakar ve siren kullanarak seyrettiği belirtildi. Aracı G.K.'nin kullandığı, sahibinin ise N.B. olduğu belirtildi.

4 BİN 17 LİRA CEZA

Araç sahibi N.B. hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun; 26/2 (Çakar/Siren tertibatı kullanmak) maddesinden 1339 TL ceza kesildi. Otomobili kullanan G.K. ise çakar kullanmak ve 46/2f (Emniyet Şeridi İhlali) maddesinden 2678 lira para cezası uygulandı. İHA – Habip ATAM / SÖZCÜ

İlginizi ÇekebilirAdem Büyük'ün eşi isyan etti: Lütfen artık durunAdem Büyük'ün eşi isyan etti: Lütfen artık durunİlginizi ÇekebilirAdem Büyük'ün eşinden olay sözler: Bir de erkeğim diye gezersinizAdem Büyük'ün eşinden olay sözler: Bir de erkeğim diye gezersiniz
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER