AKP Sözcüsü Çelik’ten Halil Sezai’ye zehir zemberek sözler

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbeden şarkıcı Halil Sezai ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Çelik’ten Halil Sezai’ye zehir zemberek sözler

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbeden şarkıcı Halil Sezai ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kendine sanatçı diyen bir barbar, yaşlı bir adama alçakça bir şiddet uyguluyor. Her sağlıklı insanın vicdanen reddedeceği alçakça bir davranış bu" dedi.

İstanbul Tuzla’da komşusu Hüseyin Meriç’i (67) darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve serbest bırakılan şarkıcı Halil Sezai (41), savcılığın talimatı üzerine ifade vermek için Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne polis eşliğinde getirildi. Şarkıcı, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

“KENDİNE SANATÇI DİYEN BARBAR”

Yaşanan skandalla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, şarkıcıya şu sözlerle tepki gösterdi:

* Kendine sanatçı diyen bir barbar, yaşlı bir adama alçakça bir şiddet uyguluyor. Her sağlıklı insanın vicdanen reddedeceği alçakça bir davranış bu. Bu azgın ve ahlaksız şiddeti uygulayanın insanlığından bahsedilemez ki sanatçılığından bahsedilsin.

* Bu barbara ‘muhalif’ ya da ‘iktidar karşıtı’ diyerek sahip çıkanların olması ise utanılacak bir durum. Alçaklığın ölçüsü siyasi pozisyon olmaz. Ahlakı ya da alçaklığı iktidar karşıtlığı üzerinden değerlendirmek akıl ve vicdan yoksunluğudur.

* Yaşlı bir insana uygulanan bu şiddet toplumun ahlakına ve vicdanına uygulanıyor. Yapan kişinin kimliğine bakarak bu şiddeti sahiplenenler daha büyük şiddete imza atıyor. Buna kim prim veriyorsa, tüm kavramları istismar eden zihinsel bir şiddeti yayıyor.

* Bu alçak eylem sonucu şiddete uğrayan mağdur vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

İLGİLİ HABERHalil Sezai tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi!
İLGİLİ HABER'Babamın çığlıklarını unutamıyorum'
İLGİLİ HABERSıla'dan Halil Sezai'ye sert tepki
Son güncelleme: 17:05 - 17.09.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER