Ali Kundilli konusu ve oyuncu kadrosu… Ali Kundilli’de kimler oynuyor?

Senaryosunu Cem Gelinoğlu'nun yazdığı ve yine kendisinin başrolünde oynadığı 2015 yılı yapımı sinema filmi olan Ali Kundilli komedi içerikli konusuyla dikkat çekiyor.

Ali Kundilli konusu ve oyuncu kadrosu… Ali Kundilli’de kimler oynuyor?

Senaryosunu Cem Gelinoğlu'nun yazdığı ve yine kendisinin başrolünde oynadığı 2015 yılı yapımı sinema filmi olan Ali Kundilli komedi içerikli konusuyla dikkat çekiyor. Peki Ali Kundilli'de kimler oynuyor? İşte filmin merak edilenleri...

Ali Kundilli; yeni projeler, icatlar üreten ve yaptığı bu icatların bir gün mutlaka keşfedileceğini bu sayede hayallerine kavuşabileceğini düşünen biridir ve film bu ismin etrafında geçer.

ALİ KUNDİLLİ’DE KİMLER OYNUYOR?

Cem Gelinoğlu
Zeynep Aktuğ
Sami Aksu
Ezgi Tombul
Emre Mutlu
Bilal Kaya
İcmal Aktuna

ALİ KUNDİLLİ KONUSU

Ali Kundilli; yeni projeler, icatlar üreten ve yaptığı bu icatların bir gün mutlaka keşfedileceğini bu sayede hayallerine kavuşabileceğini düşünen biridir. Çocukluk arkadaşı Vedat ile benzer mahallede büyümüşlerdir. Vedat; kesintisiz Ali’nin yanına olan, hayallerini paylaşan en iyi arkadaşıdır. Ali mahallenin hoş kızı İlknur’a, Vedat ise İlknur’un kız kardeşi Ayşe’ye aşıktır. İkili tekrar tekrar kayınbirader elde etmek istemektedir. Ancak İlknur’un babası, Ali ile İlknur’un evlenebilmesi için Ali’nin sigortalı bir işe girmesini koşul koşmaktadır. Ali ise sigortalı bir işte çalışmayı reddedmektedir. Vedat’ın kına gecesinde yaşananlardan sonradan tüm olaylar diğer bir ülkü dönüşür.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER