Alişan’dan canlı yayında tuhaf soru!

Şarkıcı Alişan ve Demet Akalın'ın programına konuk olan Yaşar İpek, yeni şarkısını Sezen Aksu'nun kendisine hediye ettiğini söyledi.

Alişan’dan canlı yayında tuhaf soru!

Şarkıcı Alişan ve Demet Akalın'ın programına konuk olan Yaşar İpek, yeni şarkısını Sezen Aksu'nun kendisine hediye ettiğini söyledi. Bunun üzerine konuşan Alişan ise "Beleş mi aldın karıyı" diyerek izleyicilerin tepkisini çekti. Programın yayınlandığı kanal ise Alişan'ın o sözlerini sansürleyerek internet sayfasına yükledi.

Alişan ve Demet Akalın, Star TV ekranlarında Sabah Sabah isimli program yapmaya başladı. Dün üçüncü bölümüyle ekrana gelen programda Alişan ve Yaşar İpek arasındaki diyalog izleyenleri hayrete düşürdü.

Uzun bir süre sonra canlı yayınla ekranlara dönen Alişan, programda sarf ettiği sözlerle büyük tepki çekti. Müzik eğitimi almış ve bebek bekleyen bir adamın ekranda bu tarz hitaplarda bulunmasını kendisine yakıştıramayan takipçileri onu yerden yere vurdu.

Yıllarca canlı yayın yapmış bir isme böylesine bir sokak ağzıyla konuşmayı yakıştıramayan takipçileri kullandığı ‘karı’ ifadesinden dolayı onun özür dilemesi gerektiğini söylediler.

ALİŞAN’IN PATAVATSIZ TAVRI TEPKİ ÇEKTİ

Yeni şarkısından bahseden Yaşar İpek, Sezen Aksu’nun parçayı kendisine armağan ettiğini söyledi. Bu sözler üzerine şaşkına dönen sunucu Alişan, “Yemin et… Beleş mi aldın. Beleş mi aldın karıyı. Hakikaten beleş mi aldın” ifadelerini kullandı. Alişan’ın bu sözleri ise sosyal medyada kısa sürede yayılınca tepki çekti. Star TV ise o anları internet sitesine sansürleyerek yükledi.

Son güncelleme: 10:30 - 13.08.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER