ALO 199'a 'En İyi Çağrı Merkezi' ödülü

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (NVİGM) çağrı merkezi ALO 199'un, 2 bin şirketin katıldığı organizasyonda, 'En İyi Çağrı Merkezi' ödülünü aldığını duyurdu.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, NVİGM çağrı merkezi AL.

ALO 199'a 'En İyi Çağrı Merkezi' ödülü

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (NVİGM) çağrı merkezi ALO 199'un, 2 bin şirketin katıldığı organizasyonda, 'En İyi Çağrı Merkezi' ödülünü aldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, NVİGM çağrı merkezi ALO 199, 80'den fazla ülkeden 2 bin şirketin katıldığı, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu olan 'ContactCenterWorld.com'un (CCW) gerçekleştirdiği Avrupa- Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölge finallerinde, 'En İyi Çağrı Merkezi' kategorisinde birinci olarak 'altın madalya' kazandı. ALO 199 böylece Contact Center World Events'in online düzenlenecek olan dünya finallerinde 'En İyi Çağrı Merkezi' kategorisinde EMEA bölgesini temsil etme hakkını kazandı.Uluslararası çağrı merkezi endüstrisinin buluştuğu Contact Center World Events kapsamında 40 ayrı kategoride yarışma düzenleniyor ve dünyadaki en iyi çağrı merkezleri belirleniyor. Bölge finallerinde birinci gelen çağrı merkezleri daha sonra organizasyonun dünya finallerinde yarışıyor.

Demirören Haber Ajansı - Son Dakika Haberleri /beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER