Amansız Takip konusu ne? Amansız Peşine Düşüp Takip filminin oyuncuları kimler?

Amansız Takip sinema filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak.

Amansız Takip konusu ne? Amansız  Peşine Düşüp Takip filminin oyuncuları kimler?

Amansız Takip sinema filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Annesiyle parka yaptığı gezi için çok heyecanlı olan Frankie, parkta oynamaya başlayan film Amansız Takip’in oyuncuları kimler? Amansız Peşine Düşüp Takip konusu ne?

Amansız Takip filmi sinemada yakaladığı başarının ardından televizyon ekranında. Amansız Peşine Düşüp Takip filminin yönetmen koltuğunda Luis Prieto oturuyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile uyarı çeken Amansız Peşine Düşüp Takip'e dair teferruat haberimizde.

OYUNCULARI

Başrollerinde Halle Berry, Robert Walker Branchaud ve Sage Correa’nın yer aldığı aksiyon-gerilim filminin yönetmen koltuğunda Luis Prieto oturuyor. Filmin kadrosunda Chris McGinn, Lew Temple, Dana Gourrier, Christopher Berry, Justin Lebrun, Malea Rose ve Ritchie Montgomery de yer alıyor. Filmin senaryosu ise Knate Lee’ye ait.

AMANSIZ TAKİP KONUSU

Annesiyle parka yaptığı seyahat için fazla heyecanlı olan Frankie, parkta oynamaya başlar. sıkça annesiyle irtibat kuran çocuk aniden ortadan kaybolunca, annesi için gerilimli dakikalar başlayacaktır. Telaşlı anne oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER