Arda Turan: Çift forvete döndük

İkinci kez anne ve babalık sevinci yaşayan Arda Turan, Aslıhan Doğan çifti, Maslak’ta yer alan bir hastane çıkışı görüntülendi.

Arda Turan: Çift forvete döndük

İkinci kez anne ve babalık sevinci yaşayan Arda Turan, Aslıhan Doğan çifti, Maslak’ta yer alan bir hastane çıkışı görüntülendi.

Kucaklarına aldıkları Asil Aslan Turan'la evlerine gidecekleri sırada duygularını paylaşan çiftten Aslıhan Doğan,”Yaşadığım duygular tasvir edilemez benim için. İkinci kez bu duyguyu yaşadım çok özel ve fazla güzel bir duygu' diye konuştu.

Arda Turan,”Fazla mutluyum, Aslıhan'a teşekkür ettim ama sizlerin yoluyla da teşekkür etmiş olayım. Bana tarif edilmez duygular yaşattı, artık 4 şahsiyet bir aileyiz. Çift forvete döndük. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz, bugün de yanımızda oldunuz. Bundan daha sonra Hamza'da olduğu gibi Asil'de göstermeme saklama gibi şeyler yok lakin 40'ı çıkana değin nazardan çekindiğimiz için onun dıştan daima buralardayız görüşürüz' diye konuştu.

“GÜZEL BİR TANIŞMA YAPTIK”

Sağlıklı bir doğum gerçekleştiğini belirten Aslıhan Doğan,”Fazla şükür her şey yolunda, 3 kilo 200 gram doğdu. 52 cm'de tepe. Abisinden azıcık daha boylu ve kilolu çıktı' diye konuştu. Hamza Arda'nın kardeşini gördüğünü söyleyen Arda Turan,”Fark Etti, birincil gün geldi. Hoş bir tanışma yaptık. Kardeşinden sana armağan falan var dedik, hoşuna gidecek ufak tefek bir şey aldık ona. Acilen eve gidince bakacağız. Bundan Böyle her şey fazla ilerledi doktorlardan da takviye alıp abi, kardeş beraber büyümeleri için, emrindeki bizim zamanımızdaki gibi değil. Vatanına milletine şanslı evlat olsunlar' biçiminde konuştu. Asil Aslan ve Hamza'nın bebekken kendisine benzediğini söyleyen Aslıhan Doğan,”Daha Sonra babaya dönüyorlar, Hamza öyle oldu. Asil bana benziyor şimdi ama bakacağız' dedi. Aslıhan Doğan'a doğumdan çıkmış gibi durmuyor sunuz sorusuna Arda Turan,”Allah nazardan saklasın, nazar değmesin' dedikten daha sonra Asil Aslan'la beraber evlerinin yolunu tutular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER