Astrolog Şükran Demir Kimdir?

Astrolog Şükran Demir Kimdir?

1981 doğumlu Şükran Demir, yaşamını İzmir’de sürdüren üç çocuk annesi bir astrologdur. Astrolojiye 2009 yılında ilgi duymaya başladı. Hayatının en sıkıntılı, en talihsiz yıllarında “Bu benim başıma neden geldi? Ne zaman düzelir? Beni daha neler bekliyor? Nerede yanlış yapıyorum?” gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Tesadüfen okuduğu günlük gökyüzü/burç yorumlarının bir başka değişle evrenin merak ettiği sorulara yanıt verdiğini fark etti.

Şükran Demir, astrolojiye başlamaya karar verdiği ilk yıllarda astrolojinin 12 burçtan ibaret olduğunu düşünüyordu; ancak merakının derinleşmesiyle beraber sürdürdüğü araştırmalarla çok daha fazlası  olduğunun farkına vardı. Araştırmalarının yetersiz kaldığı yerlerde işinin ehli astrologlardan eğitimler almaya başladı.

İlk eğitim deneyimi 5 yıl önce kötü başlamasına ve korku biriktirmesine sebep olan bir hoca ile oldu. Haritasına bakıp "Pluto 9 evde (medya) astrolojiyi sadece kendine yol çizme aracı olarak kullanabilirsin, sosyal medyada (Ay Yay 11 Ev) kendini tanıtman zor." diyerek hevesini kıracak yorumlarda bulundu. Şükran Demir özgüvenini kaybetmek istemediği için eğitimi yarım bıraktı ve bu olay kendisini bugünlere getiren hocası ile tanışmasına vesile oldu. Eğitimlerini başarıyla devam ettirip profesyonel bir astrolog olarak işinin başına geçti.

Astrolojinin halk arasında fal olarak bilindiği yanlışını düzelterek analitik ve bilimsel yöntemlere dayandığını belirtiyor. Astrolojinin gökyüzündeki pozisyonlardan, gök cisimlerinin hareketlerinden, yıldızlardan ve burçlardan yola çıkılarak yapılan ve tarihçesi Sümerler’e dayanan bir öngörü sistemi olduğunu ifade ediyor. Aldığı profesyonel eğitimler ile öğrendiklerini sosyal medya hesapları üzerinden merak eden takipçileri ile paylaşıyor ve danışmanlık hizmeti sunuyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
GülcanBaran
GülcanBaran - 3 yıl Önce

Sizinle en kısa zamanda tanışıp danışmanlık almak istiyorum.

SIRADAKİ HABER