Badem Şekeri 3 filmi nerede çekildi? Badem Şekeri 3 konusu ve oyuncuları…

İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bunun üzerine seriye dönüştürülmesi kararlaştırılan, Alper Saldıran ve Burcu Özberk'in başrollerinde yer aldığı televizyon filmi ‘Badem Şekeri', üçüncüsüyle FOX ekranlarında olacak.

Badem Şekeri 3 filmi nerede çekildi? Badem Şekeri 3 konusu ve oyuncuları…

İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bunun üzerine seriye dönüştürülmesi kararlaştırılan, Alper Saldıran ve Burcu Özberk'in başrollerinde yer aldığı televizyon filmi ‘Badem Şekeri', üçüncüsüyle FOX ekranlarında olacak. Peki Badem Şekeri 3 filmi nerede çekildi? Badem Şekeri 3 filminin konusu ne, oyuncuları kim? İşte ayrıntı…

ANS Prodüksiyon’un büyük beğeni toplayan televizyon filmi ‘Badem Şekeri’nin devamı geliyor. Alper Saldırgan ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı filmin üçüncüsünde Muhtar Bahri'nin bir halta afacan çakal oğlu Fikret askerde de gizli durmayarak bir şekilde askerliğe elverişli değildir raporu almayı başarır. Kafasındaki tilkilerle köye dönmeye hazırlanırken otobüste tayini Aşağı delice köyüne çıkmış Kumru Hemşireyle tanışır.

BADEM ŞEKERİ 3 NEREDE ÇEKİLDİ?

Badem Şekeri 3 filmi, tarihi dokusu ve doğasıyla büyüleyen Çanakkale'de çekildi.

BADEM ŞEKERİ 3 KONUSU NE?

Muhtar Bahri'nin bir halta haylaz çakal oğlu Fikret askerde de bakımlı durmayarak bir şekilde askerliğe elverişli değildir raporu almayı başarır. Kafasındaki tilkilerle köye dönmeye hazırlanırken otobüste tayini Aşağı delice köyüne çıkmış Kumru Hemşireyle tanışır. Bütün köylü Hüseyin'le Afetin düğünündeyken aniden çıkıp gelen Fikret karşı Ayşe dahil cümbür cemaat şok olur. Hafızamı kaybettim diye bütün köye yalan söyler ve isteklerini yaptırmaya başlar. Bu duruma en çok doktor Mehmet bozulur kuşkusuz… Öteki yanda köye gelen Kumru hemşirenin güzelliği karşısında köy erkekleri Sağlık Durumu ocağının önünde kuyruk oluşturur. Fikret'in ve Kumru'nun sevenleri parçalamak için karşılıklı çalışması Mehmet ve Ayşe'nin başına büyük belalar açacaktır. Bakalım Ayşe ve Mehmet'i bekleyen büyük oyunlar ikilinin kavuşmasını engelleyecek mi?

BADEM ŞEKERİ 3 OYUNCULARI KİMLER?

Filmin oyuncu kadrosunda; Alper Saldırgan, Burcu Özberk, Mehmet Atay, Burcu Altın, Begüm Öner ve Ahmet Kayakesen yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER