Barışma Üregül kimdir? Barıştırma Üregül nereli ve kaç yaşında?

Uzlaşma Üregül, 1986 doğumludur.

Barışma Üregül kimdir? Barıştırma Üregül nereli ve kaç yaşında?

Uzlaşma Üregül, 1986 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yayınlanan Çılgın Çılgın Olma isimli sinema filmiyle yaşayan Uzlaştırma Üregül hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Barıştırma Üregül nereli ve kaç yaşında?

2011 yılında yayınlanmaya başlayan Kirli Yedili dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle tanınmaya başlayan Barıştırma Üregül hakkında kavramak istediğiniz bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz. Barış Üregül kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, oynadığı diziler ve filmler…

BARIŞ ÜREGÜL KİMDİR?

Yeşilçam'ın meşhur oyuncusu Tarık Akan'ın oğlu olan Barış Zeki Üregül, 19 Eylül 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba kadar aslen Gümüşhane'lidir. Bütün adı Barışma Akıllı Üregil'dir. Babasının sahne ata ismi “Akan”ı da kullanan Uzlaştırma Üregil'in annesi Yasemin Erkut'tur. Açlık Üregül, Yaşar Özgür Üregül adında iki kardeşi vardır.

2017 yılında şarkıcı Asya Engin ile evlenen Uzlaştırma Üregül'ün bu evliliğinden Gece isminde bir kızı bulunmaktadır.

Barışma Akıllı Üregül, Yeşilçam'ın meşhur oyuncusu Tarık Akan'ın oğlu

Şu an özel bir okulun yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Barışma Üregül, birincil oyunculuk deneyimini 2009 yılında Çılgın Çılgın olma filmiyle yaşayan Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle tanınmaya başlamıştır.

Barıştırma Üregül'ün rol aldığı diziler ve filmler:

2009 – Deli Deli Olma (Sinema Filmi)
2011-2013 – Kirli Yedili (Ferit) (TV Dizisi)

Son güncelleme: 10:26 - 03.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER