Başarılı İş İnsanı Özgür Ulupınar 34.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’ndeydi

Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi amacıyla Lob'in Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları gününde gerçekleşti.

Başarılı İş İnsanı Özgür Ulupınar 34.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’ndeydi

Türkiye ve dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi amacıyla Lob'in Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları gününde gerçekleşti. Fahri Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen zirvede, iş, medya ve sanat dünyasından önemli isimler yer alırken, dijitalleşme, yeni teknolojiler ve global ekonomi reformları konuları uzmanlar tarafından derinlemesine ele alındı.

Zirvede söz alan Ulupınar, “ Ben kendime bir hedef koymuştum. Çok başarılı olacağım. Üst düzey bir görev alacağım diye. Çünkü Karabük’te yaşadım. Karabük’ün şartlarını, Karabük’ün hayatını gördüm. Ve dedim ki ben memleketimi çok seviyorum ama kendimi geliştirmem lazım dedim. Daha iyi noktalarda olmam lazım dedim. Korkmadım, tünelden öteye çıktım.” Şeklinde konuştu.

“Başarının Stratejisi İletişimdir”

Ekonomik ve siyasi gücün olmadığı yerde en önemli şeyin sosyal sermaye olduğunu ısrarla vurgulayarak sosyal bağlantıların önemine değindi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER