Benim Adım Melek yeni bölüm var mı? Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman? 22 Nisan Çarşamba TRT 1 yayın akışı…

Son iki haftadır yeni bölümü yayınlamayan Benim Adım Melek dzinin takipçileri Benim Adım Melek dizisinin bu akşam niçin yayınlanmadığını merak etmeye başladı.

Benim Adım Melek yeni bölüm var mı? Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman? 22 Nisan Çarşamba TRT 1 yayın akışı…

Son iki haftadır yeni bölümü yayınlamayan Benim Adım Melek dzinin takipçileri Benim Adım Melek dizisinin bu akşam niçin yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizi Benim Adım Melek dizisinin yeni bölüm tarihi belirlenmiş mi?

Benim Adım Melek dizinin takipçileri yeni birim olup olmadığını aratmaya başladı. Corona virüsün etkilediği sektörlerin biri de dizi piyasası oldu. Çoğu Türk dizisi corona virüsü sebebiyle yayınlarına ara verirken, benzer saatte başka programlar yayınlanmaya başladı. Setlerine ara veren bir dizi de Benim Adım Melek oldu. Dizinin yeni bölümlerinin ne vakit yayınlanacağı hakkında herhangi bir izah etme yapılmadı.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM ÖZETİ

Melek, telsizden duyduğu tabanca sesiyle şoke haldedir… Defne’nin operasyona dahil olduğunu öğrenen Ömer, Hastane odasında biçare durumdadır… Mithat, izdivaç hayalleriyle hazırlık yaparken, Seyran’ın başındaki Erdal belasından habersizdir. Mahmut, Kadriye’ye jest yapmak için kuyumcuya gittiğinde Mithat’ın yüzük aldığını öğrenir ve soluğu Zeynel’in yanında alır. Zeynel ise en yakın arkadaşını satmaz. Seyitali, Kerem için Nurullah’la konuşur. Nurullah Kerem’i çağırır. Kerem sözleşmeye imza atacak mı? Melekler Adana’ya taşınacak mı? Oğlunu kaybeden Kenan için artık şart değişmiştir. Zaman, kötü planlarını devreye sokma vaktidir. Bunu yaparken dostu Alpay da yanına olacaktır. Benzer çocukluklarındaki gibi…

22 NİSAN ÇARŞAMBA TRT 1 YAYIN AKIŞI

17:00 Diyet

19:00 TRT 1 Belli Başlı Haber

20:00 7. Koğuştaki Muciza (Yabacı Sinema)

22:45 Tutunamayanlar Çevrimiçi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER