Beren Saat: Herkese moleküllerimden gönderiyorum

Oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabı üzerinden anneler günü kutlamasında bulundu.

Beren Saat: Herkese moleküllerimden gönderiyorum

Oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabı üzerinden anneler günü kutlamasında bulundu. Saat bu kutlama için kullandığı satırlarla dikkat çekti.

Uzun bir aradan sonradan sevenlerinin karşısına Atiye adlı dizi ile meydana çıkan Beren Saat, sosyal ağ hesabını son derece nadir kullanan isimler arasında yer alıyor. Şart böyle olunca da Saat’in yaptığı hemen her paylaşım uzun süre konuşuluyor.

Başarılı oyuncu bu kez Anneler Günü üstüne yazdıklarıyla dikkatleri üstüne çekti. Corona virüsü günlerinde bu özel günde annesinden öbür kalmak zorunda olan Saat anma için yazdıklarıyla gizemli öğeler taşıyan dizisi Atiye’den alıntılar yapmış gibi durdu.

İşte Beren Saat’in o çok konuşulan, sosyal medyada Trend olmasına yol açan yazısı:

“Ben size gelemiyorum lakin nihayet siz Cadde'de yürüyüş yapabileceksiniz. Bilincim sizinle olacak. Doğa Ana ne yaptığımızı düşünmemiz için odalarımıza yolladı bizi. Hatalarımızı anlayana değin da çıkartmayacak anlaşılan. Hasret çekmeyi öğrendi bilmeyenlerimiz; kaynaklarımızı ve enerjimizi dürüst kullanmayı, detaylara takılmamayı öğrendik.

Kelebek etkisinin hasta bir bünyede nasıl sonuçlar yarattığını, birbirimize karşı sorumluluklarımızın çok önemli olduğunu anlamaya başladık. Bugüne ailesinden birini kaybetmemiş, uğurlu bir gezegen sakini olduğum için ve dürüst işleyen sıhhat sistemimiz için Kâinat’e teşekkür ederek başlıyorum.

Bu yıl Anneler Günü’ne eşit gelen Efe’nin Doğum Günü için Annesi Nil Güray’a onu sarmalayacak sevgi enerjisi gönderiyorum. Bugünü annesinden bambaşka geçirmek durumunda kalan herkese moleküllerimden biraz azıcık gönderiyorum. Siz de süre ayırın bedeninizin yanında olamasa da bilincinizle annenizin frekansını yakalayın. Onlar titreşimlerimizi her zaman hisseder. Kollektif Anne Sevgisi Meditasyonu yapalım. Biz buradan çıkarız, birazcık dayanma. Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun, bu bambaşka geçirilen son günümüz olsun”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER