Best Model of Turkey Birincisi Yılmaz Kunt, Sevgilisi Sevda Erginci'yi Seray Öztürk ile Aldatması İfşa Oldu

Meslektaşı Sevda Erginci'yle yakın zamanda nikah masasına oturacağı iddia edilen oyuncu Yılmaz Kunt, avukat Seray Öztürk'e attığı mesajlar ifşa oldu. Erginci ile beraberken kendisini tatile çağırdığını paylaşan Öztürk, instagram hesabında paylaşıp, "Evlenmek üzereyken benimle buluşmaya çalışıyorsun" dedi.

Best Model of Turkey Birincisi Yılmaz Kunt, Sevgilisi Sevda Erginci'yi Seray Öztürk ile Aldatması İfşa Oldu

Bir süredir aşk yaşayan ve ilişkileri evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tatil yaparak romantik anlar yaşadı. Plajda görüntülenen çift, mutluluklarıyla dikkat çekerken bir ifşa krizi yaşadı. Kunt'un Erginci ile aşk yaşarken avukat Seray Öztürk'le mesajlaştığı hatta fotoğrafını dahi gönderdiği ortaya çıktı.

"EVLİLİK YOLUNDAYKEN BENİMLE KONUŞMAN KADINA YÖNELİK BAŞKA ŞİDDET"

Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı da görüldü. Uzun süre mesajlaştıkları görülen ve ses kaydı atan Kunt'la tüm yazışmalarını ifşa eden Öztürk, son olarak Kunt ile Erginci'nin çıkan evlilik haberini yayınladı. Öztürk, tüm magazin sitelerini etiketleyerek, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" diye yazdı.

ÜSTSÜZ POZUNU ATMIŞ

Yılmaz Kunt, üstü çıplak fotoğraf attığı Seray Öztürk'ün "Saçların tatlıymış" mesajına "Sağ ol sadece saçlarıma tatlı dediğin için" cevabını vermesi de dikkat çekti. Oyuncunun, Öztürk ile görüntülü konuşmak istediği de görüldü.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER