Best Model of Turkey Kazananları Özel Bir Çekimle Büyülediler!

35. Best Model Türkiye Yarışması’nın bu yıl ki birincileri ve ikincileri Şile’de düzenlenen bir workshop çalışmasıyla objektiflerin karşısına geçtiler. 

Best Model of Turkey Kazananları Özel Bir Çekimle Büyülediler!

Zeki Çelik Fotoğraf Atölyesi ve Aydın Güler ajansı ile birlikte planladıkları workshop çalışmasında atölyeye bağlı, 10 moda fotoğrafçısı ile birlikte ünlü modacılarda yer aldılar. Şinasi Günaydın, Aylin Yılmaz Modaevi ve Rengin Vural & Rubystars koleksiyonları ile göz kamaştırdılar. 


Gün boyu süren çalışmalar için iki stüdyo kuruldu. Birincisi Şile sahili ve kumsalı seçilirken ikincisi için yarış atların olduğu bir at çiftliği oldu. 35. Best Model Türkiye birincileri Büşra Karakaş ve Emir Mayacı, ikincileri Tuğçe Tekin ve Attila Savaşan; "En çok ‘Bysubay’ adlı bir yarış atıyla çekimler yaparken çok etkilendik, bu kadar çok fotoğraf sanatçısıyla hiç çalışma yapmamıştık, bizim için ayrı bir deneyim oldu” dediler. 


Best Model Organizasyon Komitesi “Bu tarz etkinliklerin devam edeceğini, finale kalan herkesin titizlikle üzerlerinde duracağız ve moda dünyasına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak için ne gerekiyorsa tüm desteklerimizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER