Bestemsu Özdemir: “Öpüşme sahneleri artık olmuyor”

Son olarak Güvercin dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir pandeminin dizileri nasıl etkilendiğine dair konuştu.

Bestemsu Özdemir: “Öpüşme sahneleri artık olmuyor”

Son olarak Güvercin dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir pandeminin dizileri nasıl etkilendiğine dair konuştu. Özdemir açıklamasında "Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Artık öpüşme sahneleri falan olmuyor" dedi.

Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir spor merkezine üye olmaya geldiğini belirten Bestemsu Özdemir, “Bu dönemde çok hareketsiz kaldık. Zaten kilom yok. Kas yapmaya geldim.” dedi.

“BAZI SAHNELERİ MESAFELİ OYNUYORUZ”

Bestemsu Özdemir, “Corona virüsü salgını nedeniyle sette endişe duyuyor musunuz?” sorusuna “Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Öpüşme sahneleri falan olmuyor.
Kiminin kronik hastalığı var. Benim öyle bir sağlık sıkıntım olmadığı için çok büyük bir korku yaşamıyorum. Hepimiz bir şekilde çalışmak zorundayız. Kolonyasız gezmiyorum ve herkese de sıkıyorum. Sürekli maske değiştiriyorum. İnsanlara dokunmuyorum” şeklinde yanıt verdi.

“BİR SENE SABREDELİM”

Özdemir, pandemi nedeniyle yasaklanan partilerin evlerde gizlice düzenlenmesini bencilce bir hareket olarak nitelendirdi. Özdemir, “Ben gitmiyorum. Sokakta yasaklanan şeyi yapmakta bana mantıklı gelmiyor.
Benim annem babam benim için kıymetli. Bana bir şey olmayacak kafasıyla bunu yapmak biraz bencilce bir hareket. Hayatımız boyunca son altı aya kadar sürekli eğlendik. Bir sene de otursak kimseye bir şey olmaz” dedi

İLGİLİ HABERBestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir nereli ve kaç yaşında?
Son güncelleme: 12:51 - 13.09.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER