Bitirim İkili 2 konusu ne? Bitirim İkili 2 oyuncuları kimler?

Hong Kong'daki Amerikan Elçiliği bombalı saldırıya uğradığında dedektif Lee ve tatildeki dedektif Carter, uluslararası bir suç örgütüne karşı iş birliği yapar.

Bitirim İkili 2 konusu ne? Bitirim İkili 2 oyuncuları kimler?

Hong Kong'daki Amerikan Elçiliği bombalı saldırıya uğradığında dedektif Lee ve tatildeki dedektif Carter, uluslararası bir suç örgütüne karşı iş birliği yapar. Peki Bitirim İkili 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

Dünyada çok ses getiren ilk filmi 1999 yapımı Bitirim İkili'nin ardından, ‘Bitirim İkili 2' ile Lee ve Carter tekrar iş başındalar! Yeni macerada, Carter tatilini geçirmek için Hong Kong'a gidiyor. Her zaman ki gibi Lee, herhangi bir belaya rastladığında rahat duramıyor.

BİTİRİM İKİLİ KONUSU 2 KONUSU NE?

Rush Hour 2 filminin konusunda ABD'nin Los Angeles eyaletinde polis departmanında dedektif olarak görev yapan James Carter'ın tatil amacıyla gittiği Hong Kong'a gelmesi ile macera başlamıştır. Tatil için çok aşırı derecede heyecanlanan Carter, Amerikan Elçiliğinde bir bombanın patlamasının ve çok büyük bir paranın kaçakçılığını inceleyen iki görevlinin hayatının sonuna sebep olmasının ardından kendisini davanın içinde bulmuştur. Böylelikle işini çok seven Hong Kong Kraliyet Teşkilatında baş müfettiş olarak görev yapmakta olan Lee kişisel nedenlerden dolayı tatilin keyfini çıkarmak isteyen Carter'ıda yanına alarak durumu incelemek için harekete geçmiş ve suçluların ardına düşmüştür.

BİTİRİM İKİLİ 2 OYUNCULARI

Dedektif James Carter: Chris Tucker
Müfettiş Lee: Jackie Chan
Isabella Molina: Roselyn Sanchez
Ricky Tan: John Lone
Hu Li: Zhang Ziyi
Steven Reign: Alan King
Sterling: Harris Yulin
Yüzbaşı Chin: Kenneth Tsang

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER