Bodrum'da Uygun Fiyata Yat Kiralama

Bodrum'da Uygun Fiyata Yat Kiralama

Bodrum’da unutamayacağınız bir tatil geçirmek istiyorsanız bodrum yat kiralama tam size göredir. Bodrum’da kiralayabileceğiniz bu özel yatlar ile arkadaşlarınızla güzel bir deniz günü geçirebilirsiniz.

Bodrum Günlük Özel Yat Kiralama Fiyatları

Türkiye’nin en popüler ve güzel tatil merkezlerindeki yat turları diğer turlara nazaran daha pahalıdır. Günlük yat turu fiyatları ise büyüklük, katılımcı sayısı, hizmet ve seçtiğiniz tarih aralığına göre değişir. Yoğun yaz sezonunda fiyatlar oldukça yükselmektedir çünkü talep çok fazladır. Fiyatlara öğle yemeği, sınırsız içecek ve mezeler de dahil olmaktadır. Fiyat olarak ise 3000 TL’den başlayıp 20.000 TL’ye kadar değişiklik göstermektedir.

Bodrum’da Günlük Yat Kiralama

Bodrum tatilinizi turistlerin yoğunluğundan uzak bir ortamda aileniz ve arkadaşlarınız ile geçirmeye ne dersiniz? Bodrum çevresindeki o güzel koylara günlük özel yat turu ile yelken açabilirsiniz.

Yat Kiralama Nasıl Bir Deneyimdir?

Bodrum’da tatil yapmak isteyenlere özel yat kiralama turları rotası, sosyal mesafeye dikkat etmesi ve kalabalık turistlerden uzak olmasıyla her yıl daha çok rağbet görmektedir. Özel yat turu ile tamamen özgürleşebilir, rotanızı ve programınızı siz belirleyebilirsiniz. Tecrübeli kaptan ve ekipten tavsiye alarak programınızı ayarlayabilir, güzel koylarda masmavi sularda bütünleşerek güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Özel yat turunuz boyunca kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve sınırsız içecek gibi her şey sizlere sunulur. İstediğiniz yemekler de hazırlanır. Yat turu boyunca güzel koyları ve adaları gezme imkanı bulabilirsiniz. Yüzme, dinlenme molası ve su sporları da yapabilirsiniz.

Bodrum Yat Nasıl Kiralanır?

Günü birlik, 3-4 günlük veya haftalık olarak özel yat kiralayabilirsiniz. Tatilciler genellikle 3-4 günlük yat kiralamayı tercih ediyorlar. Uzun tatil imkanı olan kişiler ise bir haftalık yat turlarını tercih ediyorlar. Haftalık yat turlarını tercih eden kişiler daha memnun ayrılmaktadır. Bodrum ve çevresinde yazlıkçılar ya da otel tatili yapanlar kalabalıktan uzak masmavi sularda günlük yat turlarını tercih ediyorlar. Çünkü onlara bu tur daha cazip gelmektedir. Günlük yat turları ise sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar sürüyor. Böylelikle güzel tatilin tadını çıkarabiliyorsunuz.

https://bodrumluksyatkiralama.com/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER