Büşra Pekin: Şafak Sezer ile aramızda sorun değil

Şafak Sezer'in Tanrısal Damacana filminde birlikte rol aldığı ve geçtiğimiz günlerde sitem ettiği Büşra Pekin, "Tanrısal Damacana filmi ikimizinde fazla sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi.

Büşra Pekin: Şafak Sezer ile aramızda sorun değil

Şafak Sezer'in Tanrısal Damacana filminde birlikte rol aldığı ve geçtiğimiz günlerde sitem ettiği Büşra Pekin, "Tanrısal Damacana filmi ikimizinde fazla sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi. Ne vakit konusu açılsa hoş bahsettiğimiz bir film lakin hiç konusu açılmadan emrindeki işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun yok" dedi.

Büşra Pekin Nişantaşı’ndaki doktorunu ziyaret etti. Mekan çıkışında objektiflerimize yansıyan ünlü oyuncu verdiği kilolar ile uyarı çekti. Pekin habercilerin “Nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna, “Dinç hissediyorum, evde spora devam ediyorum” dedi.

Karantina dönemini iyi değerlendirdiğini söyleyen Pekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Evde vakit geçirmeyi seven, kendime vakit ayırmayı seven biriydim. Benim için fazla güzel oldu. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirdim. Video çekiyorum, çokta seviliyor.”

Eski sevgilisi Ersay Üner’le barıştığı iddialarına dair de konuşan Pekin, “Biz Ersay’la zaten görüşeceğimizi, iş arkadaşlığımızın devam edeceğini söylemiştik. Bu haberlerin çıkması çok alışılagelmiş” dedi.

ŞAFAK SEZER’LE SORUN YOK

Şafak Sezer, geçtiğimiz günlerde Tanrısal Damacana filminde yer verdiği Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili “yeniden onları filmimde oynatmam” demişti. Bu sözler ile ilgili de konuşan hoş oyuncu “Akşamına biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun yok. Ersin’in de benim de hiçbir süre pek bir tavrımız olmaz. Kutsal Damacana filmi ikimizinde fazla sevdiği, fazla severek oynadığımız bir filmdi. Ne süre konusu açılsa hoş bahsettiğimiz bir film fakat hiç konusu açılmadan ast işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun yok” dedi.

İLGİLİ HABERŞafak Sezer, 'Ersin Korkut ve Büşra Pekin'le bir daha çalışmam'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER