Cem Yılmaz’ın erişim müdahale etme talebi kabul edildi

Evinin bahçesinde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile havuz keyfi yaparken görüntülenen komedyan Cem Yılmaz, mahkemeye başvurmuş ve söz konusu görüntülerin engellenmesini talep etmişti.

Cem Yılmaz’ın erişim müdahale etme talebi kabul edildi

Evinin bahçesinde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile havuz keyfi yaparken görüntülenen komedyan Cem Yılmaz, mahkemeye başvurmuş ve söz konusu görüntülerin engellenmesini talep etmişti. Yılmaz'ın erişim engeli talebi kabul edildi.

Aşkları ile 2020 yılına damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün havuzdayken çekildiği görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Evlerinin bahçesinde havuz keyfi yaparken görüntülenen Yılmaz, bahçelerinin içini gözetleyen ve izinsiz gösterme bölge kişiler hakkında kabahat duyurusunda bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yılmaz, evinin yolunun uzaktan olduğunu, evin görülebileceği alanın ağaçlarla çizgili olduğunu belirtip kendisini görüntüleyen magazincilerin ağaçların arasına tertibat kurup, tele objektif kamera ile gizlice yaklaşık olarak çıplak denilebilecek görüntülerini çektiğini açıklama etti. Meşhur komedyen bu görüntülerin alenileştirilerek sosyal ağ hesaplarından paylaşan kişilerin tespit edilerek cezalandırılmasını istedi. Yılmaz’ın suç duyurusunun arkasında İstanbul Sulh Cinayet Hakimliği’ne başvurarak Serenay Sarıkaya ile birlikte bikinili fotoğraflarının sosyal medyadan kaldırılmasını istek etti.

CEM YILMAZ DURUŞMA KARARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya sayfasından mahkeme kararını paylaşan komedyen Cem Yılmaz, duruşma heyeti göre erişim engelleme kararı verildiğini takipçilerine duyurdu.

Son güncelleme: 14:27 - 07.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER