Ceyda Düvenci’den gülümsemenin önemi üstüne satırlar

Oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından gülümserken görüldüğü bir karesini paylaştı.

Ceyda Düvenci’den gülümsemenin önemi üstüne satırlar

Oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından gülümserken görüldüğü bir karesini paylaştı. Düvenci, paylaşımının altına yazdığı satırlarla gülümsemenin ne dek önemli olduğunun altını çizdi.

Karantina dönemini eşi ve çocuklarıyla birlikte evinde geçiren Ceyda Düvenci, normalleşme adımlarının atılmaya başlamasının ardından kısa bir süre önce oyuncu eşi Bülent Şakrak’ı Sefirin Kızı dizisinin çekimlerine göndermişti. Kendisi de kayda değer işleri için dıştan çıkmaya başlayan Düvenci, hesabından yaptığı son paylaşımda gülümsemenin ne dek kayda değer olduğunun altını çizdi.

Düvenci hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Fazla gülümsemek gerek… olan bitenlere rağmen, evet… gülümsemek için sebep bulabiliriz hayatın içinde. Her nefessiz kaldığımız anda bile sebep var… 3 ayı geçti evdeyiz… bitap, endişeli, gelecekten ara ara kaygılı, halsiz, sabırsız olduğum değin dingin, ümit verici, mutlu, şükür dolu, işine düşkün, aşık, dinç, dinamik ve iyi hissediyorum. Hepsi birarada olur, oluyormuş… insan olmak bu kendimce… fazla hoş bir hafta olsun… gülümsemeye hep niyet ettiğiniz, şükürlerinize sarıldığınız… “

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER