Chris Hemsworth, Brad Pitt ile tanışma anını anlattı: O el sıkışmak istedi, ben ise sarıldım

Avustralyalı ünlü aktör Chris Hemsworth, tanışmayı fazla istediği Brad pitt ile birincil karşılaşmalarını, People dergisine anlattı.

Chris Hemsworth, Brad Pitt ile tanışma anını anlattı: O el sıkışmak istedi, ben ise sarıldım

Avustralyalı ünlü aktör Chris Hemsworth, tanışmayı fazla istediği Brad pitt ile birincil karşılaşmalarını, People dergisine anlattı. Hemsworth, "O el sıkışmak için uzandı lakin ben sarılmak için gittim. Halinden memnundu" dedi.

Thor rolüyle kariyerinde zirveye ulaşan Chris Hemsworth, People dergisine konuştu. Ünlü aktör, hayranı olduğu Brad Pitt ile tanışmaya epeyce coşkulu olduğunu ve onunla birincil karşılaştığında neler hissettiğini cana yakın bir şekilde anlattı.

DepoPhotos

“BEN SARILMAYA ÇALIŞTIM”

Brad Pitt ile tanışma anlatan Hemsworth, “Brad Pitt ile Once Upon a Time… in Hollywood filminin galasında tanıştım. O el sıkışmak için uzandı fakat ben ona sarılmaya gittim, o da bu durumdan memnun gözüküyordu” sözleriyle anlattı.

Pitt’e sarılmak için uzandığı anda güvenlik göre saldırıya uğramadığını gösteren 36 yaşındaki aktör, “Onunla tanışmak harikaydı. Brad bütün da umduğum ve hayal ettiğim gibi cana yakın biriydi” dedi.

Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky ile Once Upon a Time… in Hollywood galasında./Fotoğraf: DepoPhotos

Avustralya’nın Byron Bay bölgesinde eşi Elsa Pataky ve çocuklarıyla birlikte sosyal izolasyonda olan Chris Hemsworth’ün dördüncü filmi Thor: Love and Thunder’ın çekimleri karantina sona erdiğinde devam edecek.

Başarılı aktör, serinin dördüncü filmi hakkında, “Senelerdir okuduğum en iyi akıcılık. Bu haliyle çekilirse deli bir film olacak” dedi.

İLGİLİ HABERChris Hemsworth Avustralya'ya 1 milyon dolar bağışladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER