Çukur bugün var mı? Çukur dizisi final mi yaptı? Yeni birim ne zaman?

Çukur dizinin son olarak 3.

Çukur bugün var mı? Çukur dizisi final mi yaptı? Yeni birim ne zaman?
Çukur dizinin son olarak 3. sezon 26. birim (93. birim) ile ekranlara geldi. Dizi takipçileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederken, bu akşam yeni birim olup olmadığını da araştırıyor. Peki Çukur bugün yayınlanacak mı? Çukur final mi yaptı? Çukur yeni birim ne vakit? İşte merak edilen bütün bu soruların yanıtları...

Her hafta pazartesi günü yayınlanan Çukur dizisi son olarak 93. bölümle ekranlara gelmişti. Show Tv'de yayınlanan dizi, corona virüsü sebebiyle öteki çoğu dizi gibi çekimlerine duraklamak zorunda kalmıştı. Çukur takipçileri ise dizinin yeni birim tarihini merak etmeye başladı. Peki Çukur yeni bölümü ne süre?

ÇUKUR BUGÜN VAR MI, YENİ BIRIM NE SÜRE?

Show Tv ekranlarında her hafta pazartesi akşamı yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölüm tarihi hemen şimdi açıklanmadı. Corona virüsü salgını sebebiyle çekimlerine ara bahşedilen dizinin oyuncuları YouTube üzerinden naklen yayın yaparak takipçileriyle buluşmuştu. Bu akşam ise Çukur’un yayın saatinde ‘Yol Arkadaşım’ isimli film yer alıyor.

ÇUKUR'DAN SEZON FİNALİ

Ay Yapım'dan son yapılan bilgilendirmeye kadar Çukur dizisi sezon finali yaptı. Dizinin 4. sezon çekimlerine temmuz sonu ya da ağustos başında başlanacak.

ÇUKUR DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ EVDEN ÇEKİLDİ

Corona virüsü sebebiyle diziler seti durdurdu ve uzun süredir bütün oyuncular da herkes gibi evinde… Çekime devamlı dizilerden biri de Çukur. Lakin dizi sete dönmedi ve evden çekim yaptı. Bugün yayınlanacak yeni bölümde oyuncular, kendi imkanlarıyla evlerinde çekim yaptı. Bugünkü bölümde Yamaç’la ağabeylerinin arasındaki gerilime Vartolu’nun dahil oluşu ile Karaca ve Azer’in kuytu ilişkisinde yaşanacakları izleyeceğiz.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yamaç bir çare bulmak için Vartolu'ya danışacak. Vartolu'dan aldığı fikirle eski bir dostundan destek isteyen Yamaç, Cumali ve Selim'den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yeniden kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. Rahat görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca'nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül'e yakınlaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler öteki sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet'le ilgili ulaşacakları yeni veri merak konusu olacak.

Çukur’un 92. Bölümünde; Gazeteci Dikte ve polis Erkan'ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet'in sonunu adım adım getirecek. Oysa bu son Vartolu'nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek. Yamaç'ın planı işlemeye devam ederken Çağatay'ın adamları yüzünden mağdur durumda kalan Cumali'nin yardımına sürpriz bir ad yetişecek.

Celasun'un Karaca'yla ilgili verdiği bilgi karşısında Yamaç'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olacak. Çağatay'ı oyun dışı bırakan atak nefesleri keserken Koçovalılar artık mahallelerini toparlamak için uğraşacak. Ancak büyük bir darbe bölge Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Arık Böke Erdenet'in gelişiyle artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

YORUM EKLE