David Beckham yönetmen koltuğuna oturdu

Victoria Beckham, eski profesyonel futbolcu kocasını yeni kurduğu ve kendi adını taşıyan makyaj markasının reklam kampanyası için işe aldı.David Beckham, 47 yaşındaki tasarımcı ve girişimci eşinin markasının yeni reklamlarından birinin yönetmenliğini üstlendi.Ünlü çiftin .

David Beckham yönetmen koltuğuna oturdu

Victoria Beckham, eski profesyonel futbolcu kocasını yeni kurduğu ve kendi adını taşıyan makyaj markasının reklam kampanyası için işe aldı.

David Beckham, 47 yaşındaki tasarımcı ve girişimci eşinin markasının yeni reklamlarından birinin yönetmenliğini üstlendi.

Ünlü çiftin ortaklığı Victoria Beckham’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Beckham’ın reklam setinden paylaştığı kamera arkası görüntüler, David Beckham’ın yönetmen koltuğunda oturduğunu gözler önüne serdi.

“DAVID HARİKA”

Victoria 2017’de bir röportajında David’in New York Moda Haftası gibi aşırı yoğun dönemlerde çocuklarına liderlik ederek bir tasarımcı olarak çalışmalasını desteklediğini “O harika. Moda haftasında, ben çalışırken, çocuklar New York’ta olacak ve onları çoktan Cumartesi gecesi akşam yemeğine götürmeyi planladı. Bu yüzden o bu tür şeylerde çok iyi. Bir evlilikteki desteğini, ‘Biliyor musun, bende bu var’ diyerek bu şekilde gösterebilirsin” sözleriyle anlatmıştı.

İlginizi ÇekebilirBeckham ailesi corona dinlemedi... Jete atlayıp okyanus aştılarBeckham ailesi corona dinlemedi... Jete atlayıp okyanus aştılarİlginizi ÇekebilirDavid Beckham'dan eşi Victoria'ya yasakDavid Beckham'dan eşi Victoria'ya yasak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER