Deniz Uğur: Corona virüsü ailemizden can aldı

Oyuncu Deniz Uğur, dayısı Cem Bayer’in koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini duyurdu.

Deniz Uğur: Corona virüsü ailemizden can aldı

Oyuncu Deniz Uğur, dayısı Cem Bayer’in koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini duyurdu. Deniz Uğur sosyal medyadaki paylaşımında, "Pandemi bu kez ailemizden can aldı. Hepimizin canı çok yanıyor. İleri yaşta ve koah hastası olan dayım izole bir yerde, kendi çiftlik evinde yaşıyordu. Lütfen ama lütfen, bir an bile akıllardan çıkmasın. En titiz şekilde önlem almak, kurallara harfiyen uymak bizim en önemli görevimiz şu an" ifadelerini kullandı.

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde başrol oynayan Deniz Uğur, dayısı Cem Bayer’i corona virüsü nedeniyle kaybettiklerini duyurdu.

“TEŞHİS KONULDUĞU GÜN KAYBETTİK KENDİSİNİ”

Vefat eden dayısı Cem Bayer’in fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Deniz Uğur, “Pandemi bu kez ailemizden can aldı. Çocukluğumun kahramanı. Kıymetlim. Dünyanın en güzel insanı… Benim canım dayım Cem Bayer bugün vefat etti. Maalesef yoğun bakımda, Covid 19 teşhisi konulduğu gün kaybettik kendisini. Uzaklarda olmak şu an çok ama çok acıtıyor. İznimiz olduğunda o muhteşem kişiliğine yakışır şekilde bütün saygımızla mezarı başında yâdetmek sözümüz. Hepimizin canı çok yanıyor… İleri yaşta ve koah hastası olan dayım izole bir yerde, kendi çiftlik evinde yaşıyordu… Lütfen ama lütfen, bir an bile akıllardan çıkmasın. En titiz şekilde önlem almak, kurallara harfiyen uymak bizim en önemli görevimiz şu an… Bu süreçten beraberce, sabırla, dikkatle, güçlü çıkmamızı diliyorum Allah'tan” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER