Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e sert sözler: Çocuk belge ile değil his ile yapılır

Genç şarkıcı Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses aralarında sular durulmuyor.

Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e sert sözler: Çocuk belge ile değil his ile yapılır

Genç şarkıcı Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses aralarında sular durulmuyor. Konut yüzünden tartışan ikiliden Çıtak, babasına sert çıktı: Çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani aslında bir his varsa ortada belge geç geldi çok getirildi denmez.

Daha önceki açıklamalarında babası İbrahim Tatlıses’in kendisine Kuşadası’nda bir ev vereceğini, lakin vaadedilen evin verilmediğini söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, bu açıklamasının arkasında ‘Bize belge gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı. Ona İstanbul’da ev vereceğim’ diyen İbrahim Tatlıses’e karşı tanımlama yaptı. ‘Ben başkaları gibi gidip koşup notere evrakları hemencecik vermedim, başkaları koşup gitmişler, ben geç göndermiş olabilirim, keşke koşup gitseydim ve hayır kurumuna bağışlasaydım’ dedi.
Babası hakkında bu açıklamaları yapan Dilan Çıtak Tatlıses, ‘Ben ev bekliyormuşum gibi bir açıklama olmuş lakin ben konut miras beklemiyorum. çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani doğrusu bir his varsa ortada doküman geç geldi çok getirildi denmez, bu fazla gibi gelmiyor bana, evrağın geç getirilmesi bir tek bana mı eşit gelmiş’ dedi.
Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: “Ben kalkıpta bir şeylerin peşine düşmedim, bana tarafından Sezar’ın hakkı Sezar’ındır. İnsanın salak yerine konması hatalı, adaletli edinmek lazım, babam herkese çok faydalı bir insandır yan yardımcılara kadar bahşedilen konut 23 sene daha sonra barıştım denilen çocuğa verilmiyorsa belge bana yapay geldi diyebilirim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER