Diş Tedavisinde Dijital Diş Hekimliği Dr. Devrim Tecirli

Diş Tedavisinde Dijital Diş Hekimliği Dr. Devrim Tecirli

Diş sağlığı denilince günümüzde ilk akla gelen kavram dijital diş hekimliği oluyor. Dr. Devrim Tecirli, dişlerinizi kaybetmemeniz ve sağlıklı gülüşleriniz için yeni ve modern yöntemler kullanıyor. Kaybedilen dişlerin tedavisi için, dişlerin yerine yerleştirilen titanyum vidalara implant denir. İmplantoloji, yapay dişlerin çeneye kalıcı olarak yerleştirilmesi veya takılması ile ilgilenen diş hekimliği dalıdır.

Diş hekimliğinde önemli rol oynayan sektör özellikle son 10 yılda çok hızlı büyüdü ve bununla birlikte dijital diş hekimliği de gelişti. Diş hekimlerinin öncelikli hedefi hiçbir dişin kaybedilmemesidir. Ancak hakkında yapılacak hiçbir işlemin kalmadığı dişler için en uygun ve kesin çözüm olarak implant yöntemi tavsiye edilir. Hastanın eksik dişlerini yapay implantlarla değiştirmesine yardımcı olan, eksik dişleri olan kişilerin restoratif tedavisine odaklanan diş implantolojisi, mutlaka ameliyat gerektirir.

Diş İmplantı Nasıl Uygulanır?

Alanında uzman isim Dr. Devrim Tecirli, dijital diş hekimliği alanında son teknolojik cihazlar ve tecrübesi ile sizlere özel muayene seçenekleri sunuyor. Gülüş estetiği ve sağlıklı yaşam adına önemli muayene ve tedavi süreçleri işletiliyor. İmplant işlemi, hastanın olabildiğince ağrısız ve kaygısız bir şekilde tedavi edilmesini sağlıyor.

İmplantolojinin dalı, diş hekimlerinin hastalara teşhis ve tedavi sağlama ve tedavi sonrası becerilerinde çok yönlü olmalarını gerektirir. Dental implantlar genellikle hastalarda kaygıya neden olur ve hasta, implantoloji odaklı bir diş hekimi yardımıyla işlem sırasında kendini güvende hissedebilir.

Dijital Diş Hekimliği Nedir?

Dijital diş hekimliği kavramı son yıllarda teknolojinin de olağanüstü gelişmesi ile birlikte daha çok kullanılır hale geldi. En bir tarafa atılarak tamamen dijital olarak muayene ve teşhis sürecidir. Diş hekimliğinde klasik yöntemlere göre akıllı bir ağız içi tarayıcı ve bilgisayar kullanılarak yapılan bir işlemdir.

İlk olarak dişin yapısı, durumu ve hastalığın teşhisi için kullanılır. Kamera, hazırlanan dişin ağız içinden optik, dijital ölçümünü yapar. Tasarım buna uygun bir bilgisayar programı aracılığı ile yapılır. Dr. Devrim Tecirli, en son teknolojinin tüm imkânlarını da sorunsuz şekilde kullanarak en doğru teşhis ve tedavi sürecini işleterek hastalarının tüm sorunlarına çareler üretiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER