Diyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyor

FIRAT, MALATYA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, 7 yıl önce bir kardeşlerini böbrek yetmezliğinden kaybeden, Hasan, Fırat ve Ayfer Sönmez kardeşler sağlıklarına kavuşacakları günü bekliyor.Gülbahçesi Mahallesi'nde, 7 yıl önce kardeşleri Hüseyin Sönmez'i böbrek yetmez.

Diyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyor

FIRAT, MALATYA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, 7 yıl önce bir kardeşlerini böbrek yetmezliğinden kaybeden, Hasan, Fırat ve Ayfer Sönmez kardeşler sağlıklarına kavuşacakları günü bekliyor.

Gülbahçesi Mahallesi'nde, 7 yıl önce kardeşleri Hüseyin Sönmez'i böbrek yetmezliği sebebiyle kaybeden Hasan, Fırat ve Ayfer Sönmez sağlıklarına kavuşacakları günü bekliyor.

Böbrek hastası kardeşlerin abisi Celal Sönmez, AA muhabirine, kardeşlerinin sağlıklarına kavuşması için elinden geleni yaptığını söyledi.

Böbrek yetmezliğinden bir kardeşinin hayatını kaybettiğini belirten Sönmez, "Artık annemin gözyaşlarına dayanamıyorum, çünkü bir kardeşimi kaybettik diğerlerinide kaybetmek istemiyoruz. Önce Allahtan, sonra büyüklerimizden, kardeşlerim için böbrek bulunmasını istiyoruz." dedi.

Yaklaşık 2 ay önce böbrek yetmezliği teşhisi konulan Fırat Sönmez, "Bir aileden 3 kişinin böbrek hastası olması çok zor bir durum. Sadece manevi olarak değil maddi olarakta öyle bütün yük abimin omuzlarında, devletimizden bize yardım etmesini istiyoruz." diye konuştu.

Hasan Sönmez, 7 yıldır diyaliz makinesine bağlı yaşadığını ifade ederek, bir an önce sağlığına kavuşarak, çalışma hayatına geri dönmek istediğini dile getirdi.Diyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyor

Diyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyorDiyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyor

Diyalize bağlı yaşayan 3 kardeş böbrek nakli olacağı günü umutla bekliyorAA / Ozan Efeoğlu - Son Dakika Haberleri Son dakika haber... Gri listedeki teröristin Şırnak'taki operasyonda etkisiz hale getirildiği belirlendi

Son dakika haber... Gri listedeki teröristin Şırnak'taki operasyonda etkisiz hale getirildiği belirlendi

ŞIRNAK'TA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN 2 TERÖRİSTTEN BİRİNİN GRİ KATEGORİDE YER ALAN FIRAT GİZLENÇ OLDUĞU BELİRLENDİ

ŞIRNAK'TA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN 2 TERÖRİSTTEN BİRİNİN GRİ KATEGORİDE YER ALAN FIRAT GİZLENÇ OLDUĞU BELİRLENDİ

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER