Ece Seçkin’den Larissa Gacemer’e takviye!

Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemlerde sosyal medyada yaşanan siber zorbalığa karşı sessizliğini bozdu.

Ece Seçkin’den Larissa Gacemer’e takviye!
Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemlerde sosyal medyada yaşanan siber zorbalığa karşı sessizliğini bozdu. Seçkin, önceki gün Brezilyalı model Larissa Gacemer'in yaşadığı olay üzerinden duygu ve düşüncelerini paylaşarak, "Ben de dahil bu baskıya dayanıyor gibi görünüp dürüst yaralanan insanların ne yaşadığını bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Model Larissa Gacemer, önceki gün takipçilerinden gelen, “Neden çocuğunuz değil?” şeklindeki sorulara ayaklanma etmiş, ve Instagram’dan yayınladığı bir videoda “Bende doğuştan gelen bir rahatsızlık var. Çocuğum olmuyor. Bunu kasten yıllar önce Burak’la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış” ifadelerini kullanması üstüne birçok ünlü ad, Gacemer’e takviye vermişti.

Ece Seçkin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Size ne! Elinde bir klavye ile herkesi her şeyle suçlama, her hakareti etme, sözlü saldırıyla siber despotluk yapma hakkını kendinde görenlere bu sözüm, size ne! Bugün Larissa’nın yapmak zorunda kaldığı izah etme beni üzdü. sosyal ağ neden bu değin dehşet bir hal aldı bilmiyorum. Bir çifti üzmeye veya böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakmaya kimsenin hakkı değil. Bir Takım akortsuz sosyal medya kullanıcılarının o a kafasına estiği için yazıp geçtiği yorumların laf konusu insanı fiilen ne dek incittiğinin gerçeğiyle bir daha yüzleştim. Ben de dahil bu baskıya dayanıyor gibi görünüp içten yaralanan insanların ne yaşadığını bilemezsiniz.”

İLGİLİ HABERLarissa Gacemer: Çocuğum olmuyor, Burak beni böyle kabul etti
Son güncelleme: 08:30 - 19.05.2020
YORUM EKLE