Ekranların Yeni Yüzü Hüseyin Kiraz

Oynadığı bir tiyatro oyununun afişinde fark edilen Hüseyin Kiraz yeni projelerle adından bolca bahsettirmeye devam ediyor.

Ekranların Yeni Yüzü Hüseyin Kiraz

Hüseyin Kiraz kimdir?

Aslen Siirtli, 30 yaşında hiç bir sahne oyununun olmadığı memleketinde, 13 yaşında tiyatroya merak saldı. O dönem ilgisini çekmiş olduğu Türkçe öğretmeninin desteği ile, bu serüvene başladı. 15 yaşında istanbula taşındı ve yeni bir hayata adım attı. ilk önce modellik ve mankenlik yapmaya başladı. şu anda çok büyük aktörlerinde yer aldığı bir yarışmadan derecelik teklifi aldı. Fakat bunu red etti. Her zaman kendi çabasıyla bir yerlere gelmek ve bununla gururlanmak istedi. Ergün DEMİR'den özel oyunculuk dersleri aldı. Bu sayede bir çok reklam ve uluslar arası projelerde başrol olarak yer aldı.Eğitimlerine devam etmekte.


İlk yer aldığınız proje nedir?

Rahmetli Tuncel Kurtiz'inde seslendirmesini yaptığı, banka reklam filmiydi. Unutamadığım tecrubeleri bu projede kazandım.

 

Bu sektöre nasıl başladın?

Yakın bir zamanda Ay Yapım'da cast asistanı, audition direktörü olarak çalışan Özay Oğuzhan Dilekoglu ile tanıştıktan sonra Türkiye Sigorta reklamı ile billboardlardan, ekranlara, takvimlere herkesin seyrine konuk oldum. 

Ayrıca, Kiraz şimdilerdeyse kadınlar için dikkat çeken, iki önemli markanın reklam projesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uluslararası sanat filmi 'Umut Daima Var' sinema filminde Uras Düzgün yönetmenliğinde, başrol Selim'i canlandıran Hüseyin Kiraz, şimdilerde dizi görüşmelerini sürdürüyor. Dijitalleşen çağımızda özellikle dev dijital platformlarının ve cast direktörlerinin ilgisini üzerine çekmeye devam etmektedir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Sadık KİRAZ
Muhammed Sadık KİRAZ - 3 yıl Önce

Allah yar ve yardımcın olsun Başarıların daim olsun Amcam.

SIRADAKİ HABER