Emel Sayın kendisini öldürenlere isyan etti

Sosyal medyada sanatçı Emel Sayın’ın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Emel Sayın kendisini öldürenlere isyan etti

Sosyal medyada sanatçı Emel Sayın’ın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öne sürüldü. Sayın, hakkında ortaya atılan iddiaların ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. İyi olduğunu duyuran 75 yaşındaki Sayın, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Bugün sosyal medyada bir haber yer almış benimle ilgili, ben de arkadaşlarımdan öğrendim. Sevenlerim ve ailem telaşlandı, üzüldü Emel Sayın kalp krizi geçirdi, öldü diye ama gördüğünüz gibi ben iyiyim. Bu asılsız bir haber. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bunu niye yaptıklarını anlamıyorum. Ne bileyim, üzüldüler çok tabii ki… Allah akıl sağlığı versin diyeceğim… Kimseye böyle yapmayın ne olur. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah güzel, sağlıklı günlerde beraber olalım.

İlginizi ÇekebilirŞeyda Coşkun: Ajda Pekkan çok pişman olduŞeyda Coşkun: Ajda Pekkan çok pişman olduİlginizi ÇekebilirGenco Erkal 'Cumhurbaşkanına hakaretten ifade verdiGenco Erkal 'Cumhurbaşkanına hakaretten ifade verdiİlginizi ÇekebilirŞeyma Subaşı'nın sevgilisi uçak kapattıŞeyma Subaşı'nın sevgilisi uçak kapattı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER