Enstrüman Çengi filmi nerede çekildi? Çalgı Çengi konusu ne, oyuncuları kim?

Ahmet Kaide ve Murat Cemcir ikilisinin birlikte rol aldığı ve yıldızının parladığı Çalgı Çengi filminin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır.

Enstrüman Çengi filmi nerede çekildi? Çalgı Çengi konusu ne, oyuncuları kim?

Ahmet Kaide ve Murat Cemcir ikilisinin birlikte rol aldığı ve yıldızının parladığı Çalgı Çengi filminin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır. Filmin yapımcıları arasında Cem Yılmaz da bulunmaktadır. Peki, Enstrüman Çengi filmi nerede çekilmiştir? Enstrüman Çengi konusu ne, oyuncuları kim?

İstanbul'da çoğu sahnesi Küçükyalı semtinde çekilen Enstrüman Çengi, iki kafadar düğün müzisyenin başında geçen komik olayları ele alıyor. İşte Enstrüman Çengi filmi ile ilgili bütün bilgiler…

ÇALGI ÇENGİ KONUSU

Televizon dizilerinden tanıdığımız Selçuk Aydemir'in yönettiği ‘Çalgı Çengi' arkasına Cem Yılmaz'ın da desteğini alan absürd bir mafya komedisi. Ankaralı müzisyen teyzeoğulları Salih ve Gürkan, bir organizatörün kendilerine bulduğu basit ve banal işlerle geçimlerini sağlıyorlardır. Yine böyle bir işe meydana çıkan Salih ve Gürkan, gittikleri düğünün kömürlüğünde trajikomik bir olayın içine dalarlar…

Kendilerine kömürlüğü yerinde görebilen düğün sahibine kızan ikili, birazdan olacaklardan habersiz bekliyorlardır. Ta ki, iki mafya üyesi, rehin aldıkları bir banka güvenlik görevlisini denetlemek için bu izbe mekana getirene dek. Emniyet görevlisinin yanlışlıkla öldürülmesi ve teyzeoğullarının da buna şahit olması, ikilinin hayatını ‘kaydıracaktır'

ÇALGI ÇENGİ OYUNCULARI

AHMET KAIDE KİMDİR?

Ahmet Kaide, 10 Kasım 1982 tarihinde Kütahya'da doğdu. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (Devamı için tıklayınız…)

MURAT CEMCİR KİMDİR?

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Nikah Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kaide ile baş rolü paylaşmıştır.Gürcü kökenlidir.Takva ve Yeraltı gibi filmlerde asistan rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar’a Sırası Gelmişken ve Ramazan Güzeldir ile uyarı çekmiştir. Ahmet Kural ile düzenli bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. (Devamı için tıklayınız…)

ERDAL TOSUN KİMDİR?

Oyunculuğu ile 7'den 70'e herkesi mest eden artist oyuncu geçirdiği korkunç kaza sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Yeşilçam filmleri, diziler ve tiyatro oyunları ile izleyenlerini büyüleyen sevilen sanatçı 53 yaşında hayatını kaybetti. (Detaylar için tıklayınız…)

Enstrüman Çengi filminin öteki oyuncuları şu şekildedir;

Tuna Orhan, Cahit Gök, Hazal Kaya, Bora Akkaş, Hüseyin Elmalıpınar, Soydan Soydaş, Şinasi Vatansever, Aykut Köseler, Ceyhun Güneş, İlker Yakut, Serap Önder, Berfu Öngören, Arif Erkin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER