Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesapları askıya alındı

Oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret içerikli yorumlarda bulundu.

Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesapları askıya alındı

Oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret içerikli yorumlarda bulundu. Petekkaya'nın yaptığı bu yorumların ardından sosyal medya sayfası kapatıldı. Olayın ardından sosyal medya sayfasını tekrar aktif hale getiren oyuncu bir açıklama yaparak kendisini savundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Instagram hesabından toplu taşıma araçlarına maskeyle binilmesi gerektiğini hatırlatan bir paylaşım yaptı. Oyuncu Erkan Petekkaya, İmamoğlu’nun paylaşımın altına yaptığı yorum ise olay oldu. Petekkaya, İmamoğlu için “Terbiyesiz, zavallı, defol” gibi ifadeler kullandı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI ASKIYA ALINDI

Sözleri ile birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çeken oyuncu Erkan Petekkaya’nın hesabı askıya alındı. Petekkaya’nın hesabının askıya alınması, hacklendiği (Hesabın başkaları tarafından ele geçirilmesi) tartışmalarını gündeme getirdi.


ERKAN PETEKKAYA’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Instagram hesabı yeniden aktif hale gelen oyuncu, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Petekkaya, hakaret dolu ifadeleri kendisinin yazmadığını, bir çalışanının hakaret içerikli yorumları yazdığını iddia etti.

AÇIKLAMASI SAMİMİ BULUNMADI!

Hakaret içerikli yorum yapan çalışanın ismini vermeyen Erkan Petekkaya’nın yaşanan olayla ilgili de hukuki süreci başlatıp başlatmayacağı ise merak konusu oldu.


 

 

İLGİLİ HABERErkan Petekkaya'dan alkol açıklaması: 52 haftada 52 kere
Son güncelleme: 18:02 - 05.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER