Ersin Korkut’tan yeni paylaşım

Yaşadığı sakatlık dolayısıyla Survivor 2020'ye erken veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, bu süre zarfında fazla sevdiği köpeği Mes'i kaybetmişti.

Ersin Korkut’tan yeni paylaşım

Yaşadığı sakatlık dolayısıyla Survivor 2020'ye erken veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, bu süre zarfında fazla sevdiği köpeği Mes'i kaybetmişti. Bu acı haber kendisinden saklanan Korkut, adadan ayrıldıktan daha sonra yakınları tarafından avuntu edildi. Meşhur isim Mes'in kaybıyla ilgili paylaşımı ardından yeni bir paylaşımda bulundu.

Yalnızca sevimli tavırları ile değil bununla beraber yarışmalarda gösterdiği performans ile de alkış şampiyon oyuncu Ersin Korkut, yaşadığı şanssız bir sakatlık sebebiyle adaya erken veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı’yı bile üzen bu ayrılık sonrasında Ersin Korkut’tan saklanan bir gerçek de gün yüzüne çıktı.

Korkut’un köpeği Mes yarışmalar sürerken geçirdiği bir kaza sonrasında hayatını kaybetmiş ve bu koşul meşhur oyuncudan saklanmıştı. Eleme sonrasında kendisine bu kayıp haber bahşedilen Korkut, takipçilerine taziyeleri için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ersin Korkut’un köpeği Mes’in vefatı ardından yaptığı yeni paylaşım ise Survivor yarışmasıyla ilgili oldu. Yarışma parkurundaki bir engelin üzerinden geçerken çekilmiş fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Korkut bu karenin altına şunları yazdı:

“3 aylık Survivor maceramda beni destekleyen herkese ölümsüz teşekkürler.. Sizlerin desteğiyle bütün engelleri aştım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER