Eski ABD Başkanı George W. Bush 1992’de hangi ülkeye ziyaretinde bahşedilen yemek yemek esnasında o ülkenin başbakanının üzerine kusmuştur? Kim Milyoner Edinmek İster sorusu…

Eski ABD Başkanı George W.

Eski ABD Başkanı George W. Bush 1992’de hangi ülkeye ziyaretinde bahşedilen yemek yemek esnasında o ülkenin başbakanının üzerine kusmuştur? Kim Milyoner Edinmek İster sorusu…

Eski ABD Başkanı George W. Bush 1992'de hangi ülkeye ziyaretinde verilen yemek yemek esnasında o ülkenin başbakanının üstüne kusmuştur? sorusu Kim Milyoner Elde Etmek İster’e bu akşam damga vurdu. İşte Kim Milyoner Almak İster sorusununu yanıtı...

Eski ABD Başkanı George W. Bush 1992’de hangi ülkeye ziyaretinde bahşedilen yemek yemek sırasında o ülkenin başbakanının üstüne kusmuştur? sorusu cevabı en çok araştırılanlar aralarında yer alıyor. İzleyicilerin merakını uyandıran sorunu cevabı haberimizde yer alıyor.

Eski ABD Başkanı George W. Bush 1992’de hangi ülkeye ziyaretinde bahşedilen yemek esnasında o ülkenin başbakanının üstüne kusmuştur?

Yanıt: B) Japonya

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının tatbik yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp bahşedilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak akıl alabilmektedir.

2) Sanki yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği tesadüfen olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun yanıt hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Cevap Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden bambaşka olarak yarışmacıya verilen bu joker hakkı bir uçtan bir uca yarışmacı soruya 2 kez cevap verme hakkına sahip olmaktadır. bununla beraber bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri yalnızca 7. sorudan sonradan yararlanma hakkına sahiptirler. bununla beraber çift yanıtın kullanımı esnasında bahşedilen ilk cevabın yanlış olması durumunda cevap gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER