Esra Akkaya’dan annesiyle ilgili itiraf: 20 yaşından beri…

Hayatını İngiltere'de sürdüren oyuncu Esra Akkaya, corona virüsü yüzünden uçuşlar iptal edilmeden kısa bir zaman önce annesiyle birlikte Türkiye'ye dönmüştü.

Esra Akkaya’dan annesiyle ilgili itiraf: 20 yaşından beri…

Hayatını İngiltere'de sürdüren oyuncu Esra Akkaya, corona virüsü yüzünden uçuşlar iptal edilmeden kısa bir zaman önce annesiyle birlikte Türkiye'ye dönmüştü. Akkaya, birlikte geçirdikleri karantina günlerine dair çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Ev karantinası günlerini annesiyle birlikte geçirmeyi tercih eden oyuncu Esra Akkaya sosyal medya hesabından annesiyle ilgili hissi bir paylaşımda bulundu. 20 yaşından beri başta annesiyle bu dek uzun süre geçirdiğini söyleyen Akkaya şunları yazdı:

“Benim hoş annem yine giyindi süslendi bu gün. Karantina ‘da niyetli olmak veya ufacık evinde torun tombalak ağırlamak onun için mesele yok hatta keyif. Bir süredir karantinada evi kiminle paylaştığının katiyen rastlantı olmadığını düşünüyorum. Annemle 20 yaşımdan beri bu dek uzun vakit geçirmemiştim hatta Can hiç bu dek bir arada olmamıştı. Birbirimizden ne çok şey öğrendik bu süreçte. Mesela İngiltere'den annemi getirmek için döndüğümü düşünüyordum ilk önce, şimdi anlıyorum fakat annem beni getirmiş.

Tam içten zamanda yanıma gelmiş son uçağa bizi atmış getirmiş ve kanatlarının altına almış bu süreçte. Evlatlarına yemek yapmanın, ortalığı muntazam (onun deyimiyle) tutmanın, her gün bir amaçla uyanmanın, şer gibi görünen durumda hayır aramanın, her şeyin ve önce kendinin kıymetini bilmenin, katiyen gıda atmamanın ve en yakınından en uzağına baki sevgi hissetmenin ne demek olduğunu uygulamalı öğretti bize.

Her kiminle baş başa kaldıysan bu kendin bile olabilirsin,öğretecek bir şeyi var belli ki eğer buradan alacağımızı alıp çıkarsak büyük şükranla anacağız bu günleri somurtkan taktirde hayatımızın yaşanmamış günleri olacak…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER